Συντάξεις ΕΦΚΑ – επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται για τον μήνα Ιούνιο



 

Για τους συνταξιούχους των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ , η πίστωση των ποσών θα ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Τετάρτη 29 Μαΐου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 26/5. Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Τρίτη 30 Μαΐου, με την καταβολή να ξεκινά από τον ΕΦΚΑ από το απόγευμα της Δευτέρας .

Επίσης, οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 29 και 30 Μαΐου 2023. Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023. Παράλληλα ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τη 2η δόση του επιδόματος παιδιού στις 31 Μαΐου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα. Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα αρχίζουν να φαίνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

alphafreepress.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.