Κωνσταντινίδης υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Στάσση για την έγκριση χορηγίας υπέρ του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης»



 

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Ν. Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, ζήτησε με επιστολή και παράστασή του στον Πρόεδρο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Στάσση να ικανοποιηθεί το αίτημα του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για την επιχορήγηση των δράσεών του, το οποίο έγινε αποδεκτό.

Αναφορικά με την υπόθεση ο Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τον Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κ. Πλασκοβίτη για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, σχετικά με τη χορηγητική συμφωνία με τη ΔΕΗ και τον Πρόεδρο της επιχείρησης κ. Στάσση για την άμεση ανταπόκριση. Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, από συστάσεώς του κοσμεί τα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου και έχει αναδείξει καταξιωμένους εκφραστές στις παραστατικές τέχνες, ενώ η ΔΕΗ παραμένει αρωγός της Π.Ε. Κοζάνης, όχι μόνο στο νέο ενεργειακό μοντέλο της χώρας, αλλά και στις τέχνες, τα γράμματα και τον πολιτισμό.»

 

Προς Τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Στάσση

 

Θέμα: «ΑΙΤΗΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ»

Κοζάνη, 24.2.2023

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

η ΔΕΗ ήταν και παραμένει αναπτυξιακός πυλώνας της πατρίδας μας και ιδιαίτερα της Π.Ε. Κοζάνης, όπου είναι εγκατεστημένη η μεγαλύτερη παραγωγική της δραστηριότητα.

Στο νέο πλουραλιστικό μοντέλο ανάπτυξης της περιοχής, για το οποίο εργαζόμαστε, ο πολιτισμός έχει σημαντική θέση και ρόλο. Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, από συστάσεώς του, το 1997 κοσμεί τα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου και έχει αναδείξει καταξιωμένους εκφραστές στις παραστατικές τέχνες.

Έχοντας εξέλθει από τις στενωπούς των αλλεπάλληλων κρίσεων, ο τόπος μας επιχειρεί στο πλαίσιο της μετάβασης, την αναβάθμιση των τομεακών του λειτουργειών και με την απαραίτητη στήριξη, το ΔΗΠΕΘΕ μπορεί να συμβάλει καθοριστικά σε αυτό, όπως περιγράφεται στην συνημμένη επιστολή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Λευτέρη Πλασκοβίτη, με την οποία σας καλεί στη σύναψη μίας χορηγητικής συμφωνίας.

Για τους λόγους αυτούς παρακαλώ να εξετάσετε με θετική διάθεση το αίτημα, αποδεικνύοντας έτσι ότι η ΔΕΗ παραμένει αρωγός της Π.Ε. Κοζάνης, όχι μόνο στο νέο ενεργειακό μοντέλο της χώρας, αλλά και στις τέχνες τα γράμματα και τον πολιτισμό.

Με τιμή,

Στάθης Κωνσταντινίδης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.