Γιώργος Αμανατίδης:«Το Γκέρτσειο παραχωρήθηκε, δωρεάν κατά κυριότητα, από το Ελληνικό Δημόσιο προς το Γκέρτσειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης»



Ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΔ κ. Γιώργος Αμανατίδης στις 3/12/2022 ενημέρωσε ότι επίκειται η παραχώρηση του Γκέρτσειου, δωρεάν κατά κυριότητα, στο Γκέρτσειο Ίδρυμα (εδώ).

Ήδη το Υπουργείο Οικονομικών, σε συνέχεια επαφών και της προώθησης των αναγκαίων διαδικασιών από τον  Βουλευτή, ολοκλήρωσε σήμερα τη διαδικασία παραχώρησης.

Στο επόμενο διάστημα θα πρέπει δρομολογηθεί η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου με την ένταξή τους στην κοινωνική ζωή της πόλης.

Ευχαριστίες στο Υπουργείο Οικονομικών (Κεντρική Υπηρεσία και Κτηματική Υπηρεσία Κοζάνης), στις Υπηρεσίες που γνωμοδότησαν και στις Επιτροπές που συνεδρίασαν μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

«Η συνεχής προσπάθεια και επιμονή του Σεβασμιώτατου κ. κ. Παύλου καρποφόρησαν και αισθάνομαι ικανοποίηση που συνέδραμα γι’ αυτό» τόνισε ο κ. Αμανατίδης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γιώργος Αμανατίδης:«Το Γκέρτσειο παραχωρήθηκε, δωρεάν κατά κυριότητα, από το Ελληνικό Δημόσιο προς το Γκέρτσειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης»

  1. Η αποκορύφωση της ζητιανιας των ψήφων.
    Τι κανατε για τον λαό της Κοζανης;
    Γραμμάτια ξεπληρώνεις Ελλαδιτσα ακόμα …στην τουρκοκρατια που
    κόλλησε πάνω σου κι έγινε ένα με το ψοφοδεές δέρμα σου.
    Ο,τι γινόταν στην τουρκοκρατια,τα ίδια και σήμερα και αυριο!
    Τι κι αν ο λαος υποφέρει, τι κι αν έχει ανάγκες, οι αυτοκράτορες ναναι καλα!
    Ναταν τρόπος ,υποκριτές και Φαρισαίοι κατάλοιπα του ραγιαδισμου,να
    διπλασιασετε τα τριάκοντα αργύρια για να υποφέρει Εκείνος πιο πολύ
    πάνω στο Σταυρό Του και να τον εκμεταλλευεστε σήμερα, πιο πολύ,πιο πολύ.
    Τα αλισβερισια σας τα αέναα,οι ψήφοι υποταγής και το σκυψιμο του κεφαλιού σας, ραγιαδιστικα, και το σκυψιμο του κεφαλιού του κοσμακη από το βάρος μυρίων προβλημάτων.
    ” τόσα δίνω,πόσα θες;
    στα λαδαδικα πουλάν αυτό που θες”
    Στις εκλογές πουλάν αυτό που θες!
    Αχ βρε Μητροπανο,μας λείπεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.