Μαθήματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής στα παιδιά – Ενημέρωση από την Τροχαία Κοζάνης -Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR 

Μαθήματα Οδικής Ασφάλειας πραγματοποίησε η Τροχαία Κοζάνης, στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου.

Το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου, η Τροχαία Κοζάνης ενημέρωσε τους μαθητές για την οδική ασφάλεια, στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο ‘Κυκλοφοριακή αγωγή και ασφάλεια’. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν μια σύντομη περιήγηση στους δρόμους της πόλης, όπου διέσχισαν τις οδούς Φιλίππου, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ξενοφώντος Τριανταφυλλίδη.

Σκοπός των ενημερωτικών αυτών προγραμμάτων είναι να καλλιεργηθεί στα παιδιά, από μικρή ακόμα ηλικία, η σωστή οδική παιδεία και αγωγή για την αποφυγή και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μαθήματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής στα παιδιά – Ενημέρωση από την Τροχαία Κοζάνης -Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΤ ΤΑΞΗΣ, ΣΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ.
    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΕΠΑΝΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.