Θεόδωρος Καρυπίδης: ”ΑΗΣ Πτολεμαΐδα ΜΟΝΑΔΑ 5 “Ορόσημο” στα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την ενέργεια”

 

Τη  σύγχρονη λιγνιτική μονάδα ΑΗΣ Πτολεμαίδα ΜΟΝΑΔΑ V επισκέφθηκε σήμερα ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Π.Ε. Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης συνοδευόμενος από τη στενή του συνεργάτη, πρώην Αντιπεριφερειάρχη και εργαζόμενη στη ΔΕΗ Μαρία Καρυπίδου.

Ο κ. Καρυπίδης ξεναγήθηκε στο εσωτερικό της μονάδας,  που βρίσκεται σε φάση δοκιμών από τον περασμένο Νοέμβριο και θα απαιτηθεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, κι άλλος χρόνος για να τεθεί σε πλήρη εμπορική λειτουργία.

Σήμερα, η Πτολεμαΐδα ΜΟΝΑΔΑ 5  δουλεύει για κάποιες ώρες ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Καρυπίδης, σημείωσε μεταξύ άλλων «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εστιάζει σε συγκεκριμένες προτάσεις για τη λειτουργία της νέας λιγνιτική  ΜΟΝΑΔΑΣ 5 παράλληλα με την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ και αποτελεί δέσμευση όπως ανακοίνωσε και επίσημα από την κεντρική πλατεία της Κοζάνης πριν από 10 ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας».

Νωρίτερα, ο κ. Καρυπίδης, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Πτολεμαΐδα που βρίσκονται στην είσοδο της πόλης, σ’ ένα κτίριο που ανακατασκευάστηκε για να  στεγάσει τις υπηρεσίες του, στη θητεία του ως Περιφερειάρχης.

«Ήταν δέσμευση μου κι έγινε πράξη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.