Θεόδωρος Καρυπίδης: “Η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωτίστως ζήτημα Δημοκρατίας “



 

Με τους αστυνομικούς, τους ανθρώπους της καθημερινής δράσης και του καθήκοντος συναντήθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Π.Ε. Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Αστυνομικό Τμήμα Εορδαίας .

Επικοδομητική και γόνιμη η συζήτηση που είχε με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, Αστυνόμο Α’ Σπύρο Τάσιο.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης αστυνομικής δύναμης, σ’ ένα Αστυνομικό Τμήμα με πολλές επιτυχίες στην τάξη και την ασφάλεια των πολιτών.

Πρόβλημα, επίσης, εντοπίζεται και στις κτιριακές εγκαταστάσεις αν και είναι ένα από τα ελάχιστα κτίρια πανελλαδικά ενεργειακά αναβαθμισμένο, με την συνδρομή του Θεόδωρου Καρυπίδη από τη θέση του Περιφερειάρχη, στα πλαίσια υποστήριξης της μετάβασης προς μια οικονομία χαμηλών εκπομπών και της έξυπνης διαχείρισης της ενέργειας.

Ο κ. Καρυπίδης επανέλαβε τη διαρκή και έμπρακτη στήριξη του στις προσπάθειες δημιουργίας κλίματος ασφαλείας στους πολίτες και στις ενέργειες που αφορούν στην πρόληψη κάθε παρανομίας με στόχο την προστασία  τους.

«Δεσμεύομαι και την επόμενη ημέρα να είμαι κοντά σας σε ότι σχεδιάζετε για την ασφάλεια των πολιτών και τη δική σας .Η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωτίστως ζήτημα Δημοκρατίας».

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.