Θεόδωρος Καρυπίδης: ” Το Βελβεντό μας έδειξε το δρόμο του αγώνα”



 

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Βελβεντού στον Υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Π.Ε Κοζάνης Θεόδωρο Καρυπίδη.

Κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι από τις ημέρες εκείνες που οι κάτοικοι αγωνιζόταν για να αποκτήσουν την αυτονομία  τους. Και έγινε πράξη το “θέλω” τους με την επιμονή  του Θεόδωρου Καρυπίδη κατά την διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης και με την υπογραφή του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

“Σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μας, στο πλευρό των κατοίκων του Βελβεντού. Διεκδικήσαμε την αυτονομία του Δήμου, την ανεξαρτητοποίηση του από τα Σέρβια , την ενίσχυσή του με μηχανολογικό εξοπλισμό και φυσικά με πόρους που ήταν απαραίτητοι για την εύρυθμη και ορθή λειτουργία όλων των υπηρεσιών του”.

Η ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία της μικρής κωμόπολης θύμισε την ημέρα εκείνη τον Μάρτιο του 2019 που έγινε  πράξη με απόφαση της Βουλής η επανασύσταση του Δήμου μετά από 9 χρόνια  διεκδίκησης και σκληρού αγώνα των κατοίκων.

Ο κ. Καρυπίδης σε συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Μανώλη Στεργίου, Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και κατοίκους στην αιθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε δέκτης των προβλημάτων που δημιούργησε το κλείσιμο της υψηλής γέφυρας των Σερβίων που άλλαξε την καθημερινότητά τους.

Ιδιαίτερα επικοδομητική η συζήτηση σε όλα τα επίπεδα για τα μελλοντικά σχέδια του Δήμου με τον κ. Καρυπίδη να ξετυλίγει σημαντικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τον πρωτογενή τομέα που βρίσκει εφαρμογή σ’ έναν από τους παραγωγικότερους Δήμους του Νομού Κοζάνης.

” Το απέδειξα έμπρακτα ότι ήμουν δίπλα σας ,το ίδιο θα κάνω και τώρα με τη δική σας στήριξη.”

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.