Στάθης Κωνσταντινίδης: Συναντήσεις στη Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου



Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή είχε το πρωί της Πέμπτης 11 Μαΐου 2023 στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Π.Ε Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης συζήτησε με τον Δήμαρχο Βοΐου σημαντικά ζητήματα του Δήμου και ενημερώθηκε για όσα έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή για την επόμενη μέρα, ώστε να μπορεί να έχει την απαιτούμενη στήριξη από την κυβέρνηση.

Η αναγκαιότητα στήριξης των μικρών δήμων που έρχονται αντιμέτωποι με την ερήμωση, μέσω επενδυτικών σχεδίων που θα δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και θα ενισχύσουν τον πρωτογενή τομέα, ώστε να προκύψουν νέες θέσεις εργασίας και αναπτυξιακή προοπτική ήταν από τα βασικά σημεία της ενημέρωσης του κ. Κωνσταντινίδη, τονίζοντας πως η κυβέρνηση της ΝΔ χειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θέμα της πανδημίας και στήριξε τις περιοχές που ήρθαν αντιμέτωπες με σοβαρά περιστατικά, όπως ο Δήμος Βοΐου, διαχειρίστηκε και θα συνεχίσει να διαχειρίζεται με αποτελεσματικό τρόπο την ενεργειακή κρίση και δημιούργησε σταθερότητα στην οικονομία του κράτους, αποκαθιστώντας την αξιοπιστία προς ξένους επενδυτές, ενισχύοντας την τοπική αυτοδιοίκηση με χρηματοδοτούμενα προγράμματα, ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο και να δρομολογηθούν έργα ζωτικής σημασίας για τις τοπικές κοινωνίες.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με φίλους και γνωστούς στη λαϊκή αγορά της Σιάτιστας και σε μαγαζιά της πόλης και συνομίλησε μαζί τους, με τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει με την ίδια δυναμική να είναι δίπλα τους και να αγωνίζεται για δίκαιες και αναγκαίες διεκδικήσεις.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στάθης Κωνσταντινίδης: Συναντήσεις στη Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου

  1. ΈλεοΣτέλιος Κ.κ.

    - Edit

    Απαντήστε

    Στη λαϊκή αγορά πάμε κι εμείς για πορτοκάλια και μαρούλια,για
    πάτε και οι 4 της Νέας Δημοκρατιας στην κεντρική πλατεία
    για να μιλησετε;
    Θα γελάνε και τα παγκάκια και το Καμπαναριό θα στρέψει το πρόσωπο του
    κατ αλλού.
    4 βουλευτες και βουλευτρια μαζί,4 χρόνια, πήρατε τη θέση 4 ταχυδρομων
    για ν ανακοινώνετε τ αυτονοητα και να γεμίζετε με φωτογραφίες τα αλμπουμ
    των φωτογραφιών του κόμματος σας!
    Όταν στο μέλλον στη μία γραμμή θα κινούνται τρένα προς ΜΙΑ κατεύθυνση και δεν
    πέφτουν το ένα πάνω στ άλλο,μόνον τότε δικαιούστε για να ομιλείτε.
    Να πάτε ολοι μαζι στην κεντρική πλατεία και να έχετε καλεσμένους τον Μουσουρουλη που μας έπνιξε στα ψέματα και στα πράσινα αλογα της ανάπτυξης, τον γεωργιαδη κρατώντας ένα καλαθι νοικοκυριου με τυρί φέτα 18 ευρώ το κιλό ( στις 21 Μαΐου θα έχει 21 ευρώ) και τον παπαθαναση με την λιβανισμενη κουρευτικη μηχανή, σαν βασιλικό στα χέρια του ,μηχανή που κουρευει;μόνον τα δικά του δάνεια κατά 97%.
    Φέρτε και τον μητσοτακη με το πρωθυπουργικο αεροπλάνο, έχει χώρο πολύ..
    σαν αεροδρόμιο είναι η πλατεία.
    Φέρτε και τον άλλον απ τα Γρεβενά, να έχει πάγκο μπροστά του να μοιράζει
    φυλλάδια του κόμματος σας και προσπέκτους των funds

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.