Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας τιμά την «Μητέρα- Αστυνομικό»



 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2023  και ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος»

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 και ώρα 12:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στη Φλώρινα διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, για να τιμηθεί η «Μητέρα-Αστυνομικός».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλήτριες:

  1. η κα. Γεωργία Μπρώνη, Επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Διευθύντρια του εργαστηριού «Διεθνής Επιχειρηματικότητα, Ηθική και Δεοντολογία και Διπλωματία» με θέμα ομιλίας «Ο δυσερμήνευτος, αλλά βαθύτατα επιδραστικός για τις κοινωνίες, ρόλος της γυναίκας στο πέρασμα των χρόνων» και
  2. η Ανθυπαστυνόμος κα. Αλεξία Σελεμίδου του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας και απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα ομιλίας «Ο ρόλος της μητέρας αστυνομικού στη σύγχρονη εποχή».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν το Ωδείο Φλώρινας, το οποίο θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση, καθώς και μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Φλώρινας με την απαγγελία ποιημάτων αλλά και με ζωγραφιές αφιερωμένες στη «Μητέρα».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξει  τη μητέρα – αστυνομικό, που δίνει καθημερινά το βέλτιστο του εαυτού της, για να ανταποκριθεί επαξίως στον τριπλό ρόλο της, αυτού της μητέρας, της συζύγου και της επαγγελματία.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.