Ανήλικη κοπέλα έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 4ο όροφο του σχολείου της στο Χαλάνδρι



 

 

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί σε ιδιωτικό σχολείο στο Χαλάνδρι, ύστερα από την αυτοκτονία μιας 14χρονης μαθήτριας την Παρασκευή 12/5, η οποία έκανε «βουτιά θανάτου» πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο του σχολείου.

Πρόκειται για μαθήτρια της Β’ τάξης του Γυμνασίου που φοιτούσε στο εν λόγω σχολείο, η οποία για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το περιστατικό, οι καθηγητές υπό κατάσταση σοκ προσπάθησαν να κρατήσουν τα παιδιά στις τάξεις, ώστε να μην δουν το αποτρόπαιο θέαμα.Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για την κρατήσουν στη ζωή, όμως δυστυχώς ήταν αργά για να σωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί προσπαθούσαν επί μια ολόκληρη ώρα να την επαναφέρουν κάνοντας καρδιοπνευμονική ανάνηψη (κάρπα).

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι γονείς της κοπέλας, που είναι Αμερικανοί διπλωμάτες και εργάζονται στην πρεσβεία των ΗΠΑ, αναμένεται να δώσουν κατάθεση στην αστυνομία αύριο Σάββατο (13/5).

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως, το κορίτσι λέγεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φέρεται ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει ξανά στο παρελθόν.

www.ieidiseis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.