Φαβορί για τον τελικό Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ



Οι πρώτοι ημιτελικοί της UEFA Champions League ολοκληρώθηκαν, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ να παίρνουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό, στον οποίο αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για τον τρόπαιο. Βέβαια, το προβάδισμα των Ιταλών είναι σαφέστατα πιο σημαντικό, καθώς το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι αφήνει ελπίδες στη «Βασίλισσα».

Το βράδυ της Τρίτης, στο γήπεδο, όπου πέρσι αποχαιρέτισε το Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε προβάδισμα για τον τελικό με το 1-1 κόντρα στην Ρεάλ. Με ένα ξερό σουτ εκτός περιοχής στα μέσα του ημιχρόνου, ο Βέλγος σολίστας βοήθησε την Μάντσεστερ Σίτι να αποδράσει με το 1-1 από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και να βάλει την Ρεάλ Μαδρίτης στα σχοινιά ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού στο Etihad.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Κρόος (84’ Τσουαμενί), Μόντριτς (87’ Νάτσο), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (81’ Μάρκο Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ρουμπέν Ντίας, Ακάνζι, Ρόδρι, Γκιντογάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Ντε Μπρόινε, Χάαλαντ.

Την Τετάρτη η Ίντερ έκανε ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα για να φτάσει στον τελικό του UEFA Champions League. Πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, πέτυχε δύο τέρματα και λύγισε τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο», επικρατώντας με 2-0, ούσα πλέον το μεγάλο φαβορί για τον πρώτο τελικό της από το 2010.

Για την Ιντερ οι συναντήσεις με την Μίλαν στο Champions League ήταν μια άσχημη ανάμνηση, όμως το βράδυ της 10ης Μαΐου τα πάντα άλλαξαν. Οι Nerazzurri ήταν καταιγιστικοί για 45 λεπτά, πήραν την πρώτη τους νίκη σε derby della Mandonnina. Αυτή ήταν μόλις η 2η ήττα στην Ευρώπη από ιταλική ομάδα για την Μίλαν.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (82’ Καλούλου), Κίερ (59’ Τιάο), Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κρούνιτς, Μπενασέρ (18’ Μεσίας), Σαλεμάκερς (59’ Οριγκί), Ντίαθ (82’ Πομπέγκα), Ζιρού.

Ιντερ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ονάνα, Μπαστόνι, Ατσέρμπι, Νταρμιάν, Ντούμφρις, Ντιμάρκο (70’ Ντε Βράι), Τσαλχάνογλου (78’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Μχιταριάν (62’ Μπρόζοβις), Λαουτάρο (78’ Χοακίν Κορέα), Τζέκο (70’ Λουκάκου).

Σύμφωνα με τις αποδόσεις από το ελληνικό site της Bwin, η Ίντερ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό σε απόδοση 1.05 έναντι του 10.00 που προσφέρεται η Μίλαν. Όσων αφορά στο άλλο ζευγάρι, η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στο εξαιρετικά «φτωχό» 1.28, ενώ η «Βασίλισσα» αδικείται από το σετ των αποδόσεων, αφού η ενδεχόμενη πρόκρισή της βρίσκεται σε απόδοση 3.30.

Όσον αφορά στην κατάκτηση του θεσμού; Αξίζει να αναφέρουμε πως οι «Πολίτες» προσφέρονται σε απόδοση 1.66 και η Ίντερ στο 4.00, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έρχεται ως τρίτο φαβορί στο 4.75 και την Μίλαν στο… εξωφρενικό 23.00.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.