Άρτα: Ελεύθερος ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους



 

Ελεύθερος με ένα περιοριστικό όρο αφέθηκε ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο στην Άρτα.

Ο 37χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 9.30 το πρωί μετά την προθεσμία που είχε λάβει για την απολογία του. Αφέθηκε ελεύθερος με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

“Η δίωξη που αρχικά του ασκήθηκε ήταν ορθή με τα στοιχεία που είχαν ανακρίτρια και εισαγγελέας. Ελπίζω ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια” σχολίασε ο δικηγόρος του 37χρονου μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί ο πελάτης του.

Σταμάτησε το μυαλό του. Πήγε να πάρε ένα καφέ και αντί να πάει στον παιδικό πήγε στην δουλειά του. Έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του. Πίστευε ότι το παιδί είναι στον παιδικό σταθμόH γυναίκα του είχε ένα μικρό ατύχημα πριν λίγες ημέρες και φοβόταν να πηγαίνει το παιδί στον παιδικό“, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος του πατέρα του άτυχου βρέφους.

Κανένας δεν ήθελε να είναι στην θέση του πατέρα και της μητέρας“, πρόσθεσε ο συνήγορος του πατέρα.

thestival.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.