Στο allazothermosifona.gov.gr οι αιτήσεις για τα «διπλά» voucher



Το πρόγραμμα με επιδότηση «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» έφτασε και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα allazothermosifona.gov.gr για τις αιτήσεις. Πώς συμμετέχετε και πώς παίρνετε τα voucher.

Τονίζεται ότι το πρόγραμμα με επιδότηση για «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας Ηλιακούς Θερμοσίφωνες I.

Το πρόγραμμα με επιδότηση «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» έφτασε και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα allazothermosifona.gov.gr για τις αιτήσεις. Πώς συμμετέχετε και πώς παίρνετε τα voucher.

Τονίζεται ότι το πρόγραμμα με επιδότηση για «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας Ηλιακούς Θερμοσίφωνες.

Οι αιτήσεις θα γίνουν στο allazothermosifona.gov.gr  από σήμερα 11 Μαΐου μέχρι και 10 Ιουνίου.

Σήμερα, μόλις ανοίξει η πλατφόρμα, αίτηση μπορούν να κάνουν όσοι το ΑΦΜ τους λήγει σε 1 ή 2.

Πιο συγκεκριμένα για τις αιτήσεις και τα ΑΦΜ

11/5 : ΑΦΜ που λήγουν σε 1,2

12/5 : ΑΦΜ που λήγουν σε 1,2,3,4

13/5 : ΑΦΜ που λήγουν σε 1,2,3,4,5,6

14/5 : ΑΦΜ που λήγουν σε 1,2,3,4,5,6,7,8

15/5 : ΑΦΜ που λήγουν σε 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0

Πώς συμμετέχετε στο Πρόγραμμα επιδότησης ηλιακού θερμοσίφωνα και να πάρετε το voucher

1. Κατεβάστε και διαβάστε τον Οδηγό του Προγράμματος, για να ενημερωθείτε για τους κανόνες και τις σχετικές διαδικασίες.

2. Υποβάλλετε Αίτηση Χρηματοδότησης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος.

3. Σε περίπτωση έγκρισης της αίτησής σας, προχωρήστε στην έκδοση των επιταγών σας, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος. Οι επιταγές θα σας αποσταλούν και μέσω SMS.

Η πρώτη επιταγή (voucher) θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα, ενώ η δεύτερη επιταγή (voucher) μπορεί να επιδοτήσει τη δαπάνη εκτέλεσης συμπληρωματικών εργασιών για την αντικατάσταση του παλιού Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα με το νέο Ηλιακό (π.χ. κόστος μεταφοράς, εγκατάστασης του Νέου Ηλιακού Θερμοσίφωνα ή απεγκατάστασης του παλιού Θερμοσίφωνα, αναλώσιμα & εξαρτήματα κλπ.).

DNews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.