Σάλος στην Πάτρα: Της έκαναν έξωση και ανακάλυψαν 600 σφαίρες στο σπίτι που διέμενε



 

Συναγερμός σήμανε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν ειδοποιήθηκαν από τον ιδιοκτήτη ενός διαμερίσματος πολυκατοικίας στην Πάτρα ότι, κατά την διαδικασία για έξωση που εκτέλεσε δικαστικός επιμελητής, βρέθηκαν σε ένα από τα δωμάτια εκατοντάδες σφαίρες!

Οι αστυνομικοί έκαναν επιτόπια έρευνα το πρωί της Τρίτης και κατάσχεσαν συνολικά 592 σφαίρες, ενώ αμέσως ξεκίνησαν και αναζητήσεις για να βρεθεί η 58χρονη γυναίκα που κατοικούσε στο διαμέρισμα και της έγινε έξωση επειδή χρωστούσε σημαντικό ποσό από τα ενοίκια. Η ενοικιάστρια εντοπίστηκε σε ένα κέντρο αισθητικής όπου εργάζεται και προσήχθη για προανάκριση, στην οποία φέρεται να είπε ότι οι σφαίρες ανήκαν στον πατέρα της που δεν βρίσκεται στη ζωή. Ωστόσο, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Είχαν παράνομα όπλα και ασύρματο

Με ένα οπλοστάσιο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος δύο Έλληνες σε περιοχή του Δήμου Αγιάς, το βράδυ της Τρίτης. Κατά τον έλεγχο που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν δυο καραμπίνες, η μία με προσαρμοσμένο φακό και η άλλη με σκοπευτική διόπτρα και φακό, ένα αεροβόλο πιστόλι με αμπούλα αέρα, οκτώ αμπούλες αέρος, ένα σακουλάκι με 500 σφαιρίδια, 160 φυσίγγια, ένα μαχαίρι, ένα laser με πράσινη δέσμη και ένας φορητός ασύρματος με ακουστικά.

Όλα κατασχέθηκαν και οι επιβάτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ραδιοσυχνοτήτων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν ήταν λαθροθήρες ή είχαν εμπλακεί σε άλλες παρανομίες.

E-Radio.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.