‘Ψήφο εμπιστοσύνης’ 150 αθλητών στον Ορειβατικό Σύλλογο Σιάτιστας



 

«Ψήφο εμπιστοσύνης» πήρε ο Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας στο κάλεσμά του για συμμετοχή στον 1ο Διασυλλογικό Αγώνα Αναρρίχησης, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 13/05/2023, στις 9:30 το πρωί, στο Κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο (Γυμνάσιο-Λύκειο Γ. Παπαγεωργίου).

Δώδεκα σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, 150 αθλητές, θα παραβρεθούν στη Σιάτιστα για να συμμετάσχουν στον αγώνα αλλά και να ξεναγηθούν, να περιηγηθούν στα αξιοθέατά της, στα μνημεία και τις συλλογές της.

Η πόλη θα ζωντανέψει, θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει το καλό της πρόσωπο και ν’ αφήσει στους επισκέπτες της την καλύτερη εικόνα για να μας ξανάρθουν, να φέρουν και τους φίλους τους (όπως έλεγε και μια παλιά διαφημιστική καμπάνια).

Η ευθύνη των διοργανωτών μεγάλη, θα πρέπει να αρθούν όλα τα κολλήματα ώστε να επιτευχθεί μια άρτια διοργάνωση προκειμένου να μπορέσει αυτή να επαναληφθεί και τις επόμενες χρονιές.

Το “ΤΟP” είναι σε ψηλό σημείο, η διαδρομή έχει τεχνικές δυσκολίες, αλλά «πιάσιμο» το «πιάσιμο», με επιμονή και αγωνιστικότητα, θα τα καταφέρουμε να το αγγίξουμε.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.