Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Εορδαίας στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας



 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ των Δοκίμων της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαίδας, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών Ενόπλων Σχολών Σωμάτων Ασφάλειας 2023. Συγχαρητήρια τα οποία ανήκουν στους αθλητές, στους προπονητές, στους εκπαιδευτές και στους αξιωματικούς της Σχολής καθώς πρόκειται αναμφισβήτητα για μία μεγάλη επιτυχία, η οποία καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο της αθλητικής κατάρτισης που παρέχει η Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαϊδας στους σπουδαστές της, παράλληλα με τις ακαδημαϊκές και τις τεχνικές γνώσεις.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειές σας, έτσι ώστε η Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαίδας να συνεχίσει την δυναμική πορεία της, συμβάλλοντας από πλευράς της στα ενδεδειγμένα επίπεδα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, αλλά και λειτουργώντας παράλληλα ως πολύτιμο εργαλείο ανάπτυξης στην περιοχή μας δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ώθηση στην τοπική οικονομία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.