Θεόδωρος Καρυπίδης υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: “Προτεραιότητα μας η ασφάλεια των πολιτών” – Δείτε φωτογραφίες

 

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε σήμερα (9-5-2023) ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Π.Ε. Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Σπύρο Διόγκαρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συζητήθηκαν όλα τα θέματα που έχουν στο επίκεντρο την ασφάλεια των πολιτών.

Παράλληλα αναδείχθηκε η άριστη μεταξύ τους σχέση που είναι διαχρονική, καθώς από τη θέση του Περιφερειάρχη ο κ. Καρυπίδης στήριξε αιτήματα της τοπικής Αστυνομίας στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων του.

Ο κ Καρυπίδης στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί, συναντήθηκε με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης Πύραρχο Κώστα Μαυροματίδη και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης Αντιπύραρχο Χρήστο Τσανακτσίδη και το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος, αντάλλαξαν απόψεις για την πολιτική προστασία αλλά και για την αντιπυρική περίοδο, ενώ εστίασαν στις δυνατότητες περαιτέρω εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των υπηρεσιών αλλά και σε θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της πυρασφάλειας και τη δυνατότητα ενίσχυσης με προσωπικό, για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και επάνδρωση των υπηρεσιών ενόψει της θερινής περιόδου.

Ο κ. Καρυπίδης ανέφερε μεταξύ άλλων ” Στην αυτοδιοικητική μου πορεία στήριξα και στάθηκα δίπλα στο πυροσβεστικό σώμα με κάθε μέσο κι έτσι θα συνεχίσω”.

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο κ. Καρυπίδης και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας, όπου συνομίλησε με τον Διοικητή της Αντιπύραρχο Βασίλειο Ζιώγου για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό.

Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε και συνεχάρη το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματοςγ  ια τον επαγγελματισμό που δείχνουν και για τον αγώνα που δίνουν στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν τους πολίτες από κινδύνους και φυσικές καταστροφές.

Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με την συνάντηση στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας με τον Διοικητή τους Πύραρχο Αναστάσιο Καρατζά καθώς και με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Σε κλίμα συγκίνησης, ο κ. Καρυπίδης αναφέρθηκε στις ενέργειες που έγιναν κατά τη θητεία του για να έρθει η Σχολή στην Πτολεμαΐδα.

“Ήμουν, είμαι και θα βρίσκομαι πάντα κοντά σας αγωνιζόμενος για τα αιτήματα σας, όπως αγωνίστηκα και ως Περιφερειάρχης να λειτουργήσει η Σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα και να αποκτήσει η περιοχή μας μια από τις καλύτερες υποδομές εκπαίδευσης”.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.