Πιο ώριμη η Μάντσεστερ Σίτι



Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: 

Ότι πρέπει να περάσει δεκαετίες ολόκληρες, σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται τώρα, για να φτάσει τη Ρεάλ είναι δεδομένο. Όμως για τη Μάντσεστερ Σίτι προκύπτει μία σημαντική ευκαιρία στους ημιτελικούς Champions League, απέναντι στους Μαδριλένους. 

Να αποκλείσει την κάτοχο, που την ξεπέρασε πέρυσι στην ίδια φάση, και να περιμένει Μίλαν ή Ίντερ στον τελικό. Ομάδες του χεριού της αμφότερες. Εκπληρώνοντας ένα χρέος που η διοίκηση Μανσούρ, των δισεκατομμυρίων επένδυσης στους «πολίτες», δεν έχει καταφέρει. Το τρόπαιο της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στον κόσμο. Ο σεβασμός στη φανέλα και το βεληνεκές των γηπεδούχων είναι δεδομένος.

Διαβάστε επίσης: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα free spins χωρίσ κατάθεση!

Όμως, όχι με πολύ μεγάλο ρόστερ, αυτό που έχει καταφέρει ποδοσφαιρικά ο Γκουαρδιόλα δεν γίνεται να μην εκτιμηθεί. Ο σπουδαίος τεχνικός των Άγγλων δήλωσε πως η πρόκριση θα κριθεί στο Μάντσεστερ. Αυτό θα μπορούσε να ερμηνευτεί ότι θα κατεβάσει συντηρητικά την ομάδα του, ώστε να μην χάσει. Δύσκολα, όμως, περιορίζεται αυτή η ποδοσφαιρική μηχανή. Πράγματι, η Ρεάλ είναι από τις ελάχιστες ομάδες στον πλανήτη, που μπορεί να προτάξει το εκτόπισμα και να δημιουργήσει ανισορροπία στη Σίτι. 

Αγωνιστικά, πάντως, οι «πολίτες» των εξαιρετικών αγωνιστικών νέων (μόνη απουσία ο Ακέ) είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν για τη νίκη και στη Μαδρίτη. Μαζί με το «διπλό», θα πονταριστεί και το Χ2 & Over 2,5. Να μην χάσει, δηλαδή, η καλύτερη ομάδα και να ανοίξει το παιχνίδι σε γκολ.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.