Έκανε πως παραδόθηκε και το ‘έσκασε’: «Κλεφτοπόλεμος» και καταδίωξη on camera σε ταράτσες στη Θεσσαλονίκη- Δείτε τα βίντεο



 

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια καταδίωξης δραστών για φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές στο κέντρο της πόλης. Οι φερόμενοι ως δράστες ανέβηκαν επάνω στην εκκλησία του Αγίου Μηνά και είχαν ταμπουρωθεί, ενώ πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα, πετούσαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο, ενώ τους ζητούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο προκειμένου να κατέβουν.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην ταράτσα, προσπάθησαν να τους συλλάβουν, ωστόσο, οι ύποπτοι διέφυγαν. Στη συνέχεια, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν στο έδαφος τον έναν εκ των δύο, με τη σύλληψή να καταγράφεται on camera.

Ο πρώτος νεαρός που συνελήφθη φώναξε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει σχέση και πως ήταν εκεί για να κάνουν ένα γκράφιτι. Όπως μετέδωσε το Open, αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης ο οποίος βρισκόταν στο καμπαναριό της εκκλησίας και έκανε και χειρονομίες στους αστυνομικούς.

 

www.ethnos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.