Θεόδωρος Καρυπίδης: ‘Δέσμευσή μας να δώσουμε “τέλος” στην απομόνωση της περιοχής’- Δείτε φωτογραφίες



 

Την απομόνωση που βιώνουν με το κλείσιμο της υψηλής γέφυρας των Σερβίων, μετέφεραν στον Θεόδωρο Καρυπίδη, κάτοικοι, φορείς και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Π.Ε. Κοζάνης επισκέφθηκε σήμερα (8-5-2023) τους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού  και είχε σειρά συναντήσεων και επαφών.

Στη Λαϊκή αγορά των Σερβίων συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές με την ακρίβεια να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

O κ. Καρυπ;iδης είχε επίσης μια ουσιαστική συζήτηση με τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου για τα προβλήματα που προέκυψαν από το κλείσιμο της γέφυρας. Ήταν χαρακτηριστικό αυτό που του μετέφερε ο Δήμαρχος. «Είμαστε κομμένοι, καμένοι και καημένοι συνοψίζονται σε τρεις λέξεις τις μέρες απόγνωσης που βιώνει η περιοχή».

Στο κέντρο Υγείας ο κ Καρυπίδης έζησε για μια ακόμη φορά την αγωνία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που αναμένουν τη στελέχωση του, πόσο μάλλον τώρα που τα ζητήματα υγείας επείγουν.

Επισκεπτόμενος το Δήμο Βελβεντού συναντήθηκε με τις διοικήσεις των συνεταιρισμών ΑΣΕΠΟΠ και ΔΗΜΗΤΡΑ. Έκδηλη η ανησυχία για τη διάθεση της φετινής παραγωγής καθώς η γέφυρα έφερε μεγάλη ανατροπή στα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Στη συνέχεια ο κ.Καρυπίδης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Βελβεντού  κ. Γιώργο Φραγκουλάκη.
«Βρέθηκα σήμερα σ’ έναν πολύ γνώριμο χώρο, σημείωσε, που εγκαινιάσαμε το Νοέμβριο του 2018. Ο πρώτος πανελλαδικά αυτοδιαχειριζόμενος Υδροηλεκτρικός Σταθμός ήταν στις προτεραιότητες μου ως Περιφερειάρχης. Το έργο που συνέβαλε στην βελτίωση του εισοδήματος των αγροτών το υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή με τους πόρους που απαιτούνταν προκειμένου να λειτουργήσει.
Μαζί με τον αγώνα μας για την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού  με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα στηρίξαμε με όλους τους τρόπους τον ιδιαίτερα “καρποφόρο” Δήμο του Νομού.
Και τώρα οι δεσμεύσεις μου θα γίνουν πράξη από τα έδρανα του Κοινοβουλίου με την στήριξή σας και με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.