“Δώστε το μήνυμα αλλαγής, η Δημοκρατική Παράταξη να σημάνει το άδοξο τέλος αυτών των δύο κλειστών συστημάτων εξουσίας” -Δείτε φωτογραφίες & Βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

«Καλώ τον κόσμο, σήμερα εδώ από την Κοζάνη, να ακουμπήσουν τις ελπίδες τους και τις αγωνίες τους στην αξιοπιστία της Δημοκρατικής Παράταξης ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ. Ο πραγματικός αγώνας μας , το χρέος της καθεμίας και του καθένα από εσάς, είναι στην 21 Μαΐου το σπίτι κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικού Έλληνα να ξαναγίνει μεγάλο για να δώσει πραγματικές ελπίδες σε όλες τις γενιές», ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Ο ίδιος συνέχισε «εδώ είναι και η γενιά που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και η γενιά που μεγάλωσε το ΠΑΣΟΚ και η γενιά μου που θα ξανά αναγεννήσει το ΠΑΣΟΚ».

Τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για την επόμενη μέρα των εκλογών, παρουσίασε ο κ. Ανδρουλάκης με κύριο  στόχο την βελτίωση ποιότητας ζωής των πολιτών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητά τους.

Στο τέλος της ομιλίας του,  παρουσίασε τους υποψήφιους Βουλευτές και Βουλεύτριες της παράταξης, της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Ανδρουλάκης, κατέφθασε στην γεμάτη κόσμο Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, σε ένα πανηγυρικό κλίμα, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου 2023.

 

Δείτε  φωτογραφίες:

 

 

 

Βίντεο από την προεκλογική ομιλία του προέδρου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη:

 

 

 

 

 

3 σχόλια στο άρθρο ““Δώστε το μήνυμα αλλαγής, η Δημοκρατική Παράταξη να σημάνει το άδοξο τέλος αυτών των δύο κλειστών συστημάτων εξουσίας” -Δείτε φωτογραφίες & Βίντεο

  1. Όταν συγκυβερνουσατε με τη Νέα Δημοκρατία ,εσύ ήσουν Γραμματέας ΚΠΕ του
    Πασοκ,τότε που ρίξατε( βενιζελοσαμαραδες και Λοβερδογεωργιαδηδες) τη Χώρα στα βράχια και τη γεμίσατε με μνημόνια.
    Πες μας Ανδρουλάκη,έναν σοβαρό λόγο που δε θες να συγκυβερνησεις με τον Συριζα κι έναν σοβαρό λόγο που θέλεις να συγκυβερνησεις με τη Νέα Δημοκρατια!
    Κατά βάθος θέλεις να συγκυβερνησεις με τον μητσοτακη,αλλά ζορίζεσαι γιατι θα απογοητευσεις μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων σου.
    Και,και οπως έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου και επανέλαβε χθες ο Αλέξης Τσιπρας,απ την Κοζανη,εχθρός του Πασοκ ήταν και είναι η Δεξια!
    Ποιος είναι ο πολιτικος σου αντίπαλος τελικα;Ο Μητσοτακης ή ο Τσιπρας;
    Και να θυμάσαι μέχρι τις εκλογές,πως ο μητσοτακης σε παρακολουθουσε με το predator και ο Τσιπρας σε υποστήριξε και καταδίκασε αυτή την πολιτική απατεωνιά και μπαμπεσια του μητσοτακη,.Ουδείς αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.
    Έχουν και τα δεκανίκια τα όρια τους,

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.