Συνελήφθη 50χρονος για δύο κλοπές από Ιερούς Ναούς σε περιοχή της Φλώρινας



 

   

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο περιπτώσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς σε περιοχή της Φλώρινας, για τις οποίες συνελήφθη την 05-05-2023 το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 50χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από  αρχές  Απριλίου του τρέχοντος έτους έως 04-05-2023, εισήλθε εντός δύο Ιερών Ναών σε περιοχή της Φλώρινας και αφαίρεσε από τα κυτία ρίψης νομισμάτων (παγκάρια) αυτών, συνολικά το χρηματικό ποσό των -160- ευρώ, ενώ προκάλεσε φθορά αξίας -30- ευρώ σε ένα εξ αυτών.

Προανάκριση  ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.