H ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα αίτια θανάτου της 15χρονης στα Τρίκαλα



 

Απαντήσεις για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα αναμένεται να δώσει ιατροδικαστική εξέταση.

Το κορίτσι, το οποίο είχε επισκεφτεί τα Τρίκαλα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, διασκέδαζε με τους συμμαθητές του σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης, όταν γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.

Μιλώντας στο trikalaola.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου είπε ότι λίγο μετά τις 1.17 τα ξημερώματα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων τη μαθήτρια, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη συνέδεσαν σε εξωτερικό βηματοδότη, άλλα δυστυχώς δεν μπόρεσε να την κρατήσει στη ζωή.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν το βράδυ στο νοσοκομείου Τρικάλων, όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους για τον θάνατο του παιδιού τους. Ο κ. Γρηγορίου σημείωσε, ακόμα, ότι στο χώρο υπήρχε γιατρός, που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη μαθήτρια. Στο πλευρό των συμμαθητών της βρίσκονται ψυχολόγοι.

Κεραμέως: «Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος»
Επικοινωνία με τους γονείς της 15χρονης για να τους συλλυπηθεί είχε υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. «Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη.Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο Twitter.

www.ethnos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.