Ανοιχτή συνάντηση στην Περιφέρεια για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – 15 με 20 Μαΐου ενδέχεται να ανοίξει η Γέφυρα



Αργυρώ Ζιάμπα για KOZANILIFE.GR 

Συνάντηση ενημέρωσης σχετικά με το  θέμα της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πεμπτης 4 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Περιφέρειας στην ΖΕΠ Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης ανέφερε πως “15 με 20 Μαΐου 2023, θα δοθεί πιλοτικά σε κυκλοφορία η Γέφυρα Σερβιων, για ΙΧ σε πρώτο χρόνο και μεγάλα φορτηγά σε δεύτερο χρόνο” .

Στην ανοιχτή συνάντηση συμμετείχαν οι  εμπλεκόμενοι φορείς, αφού προηγουμένως κατέθεσαν την Τρίτη 2 Μαΐου φορείς του Δήμου Σερβίων και Βελβεντού, ψήφισμα προς την Περιφερειακή Αρχή, με τα θέματα που αντιμετωπίζουν μετά το. Κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων.

 

5 σχόλια στο άρθρο “Ανοιχτή συνάντηση στην Περιφέρεια για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – 15 με 20 Μαΐου ενδέχεται να ανοίξει η Γέφυρα

  1. ΓΙΑΤΙ 15 ΜΕ 20 ΜΑΙΟΥ; ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ;

    1. Έλεος τι ζουμε

      - Edit

      Απαντήστε

      Φοβούνται μην γίνει καμιά στραβή για τις εκλογές,διαφορετικά ούτε καν θα είχε κλείσει….αυτό που ζούμε είναι σκάνδαλο,ήδη έπρεπε να είχε ανοίξει για τα έως 3’5 τόνους…

      1. ακριβως,μετα τα τεμπη φοβουντε μην γινει καμια στραβη εστω και μια στο εκατομυριο για αυτο μας ταλαιπωρούν…απο 21 και μετα θα την ανοιξουν ,μιλαμε για τρομαχτικες καταστασεις,μια περιοχη στο ελεος της κυβερνησης μην χασει τις εκλογες….

  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ; Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ! ΜΟΝΟ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

  3. Απόλυτη γελοιότητα

    - Edit

    Απαντήστε

    Διαμαρτύρεστε τώρα.Όταν για πολιτικούς λόγους κάνατε διαμαρτυρίες όλοι σας και περνούσατε επάνω από την γέφυρα με καμιά εκατοσταριά τρακτέρ με τις κόρνες να ηxούν ήταν ωραία.Δεν σκεφτόσασταν αν η γέφυρα αντέxει ένα τόσο τεράστιο βάρος εκατοντάδων τόνων.Και δεν φτάνει αυτό αντί να αφήσετε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους για να γίνει κάτι σωστό περνάτε σε πίεση λέγοντας συνεxώς τελειώνετε και τελειώνετε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.