Στον Εισαγγελέα 48χρονος πατέρας που έγραφε με κρυφή κάμερα την κόρη του- Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγός του



 

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 48χρονος επιχειρηματίας που είχε δηλώσει ότι προτίθεται να πάει μόνος του στην αστυνομία «για να ξεκαθαρίσει το θέμα» με την καταγγελία της συζύγου του ότι είχε βάλει κρυφή κάμερα στο μπάνιο και κατέγραφε γυμvή τη 15χρονη κόρη τους.

Ο 48χρονος συνελήφθη, τελικά, το βράδυ της Τετάρτης στην επιχείρηση που διατηρεί σε περιοχή της Δυτικής Αττικής με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την ίδια ώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η σύζυγος του και μητέρα της 15χρονης μετά την επώδυνη διαδικασία να καταγγείλει τον πατέρα του παιδιού τους έπειτα από τα «ευρήματα» που εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο. Η ίδια θα ζητήσει τη συνδρομή ειδικών γιατρών για να χειριστεί αυτό το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα καθώς τα ανήλικα παιδιά τους δεν έχουν ενημερωθεί για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στη χθεσινή επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον πατέρα της 15χρονης, ο επιχειρηματίας απέφυγε να τοποθετηθεί στις κατηγορίες που του προσάπτει η σύζυγος του και αρκέστηκε στο ότι σκέφτεται να πάει ο ίδιος στην αστυνομία για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Πρόκειται για ευυπόληπτο επιχειρηματία, αρκετά γνωστό στην ευρύτερη περιοχή του Ιλίου. Από τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως μέσα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, προκύπτει ότι η σύζυγος του εντόπισε το άσεμνο υλικό σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο, προχθές και αρκετά νωρίς το πρωί, συγκεκριμένα στις 06.30 όταν και αναζήτησε, όπως είπε, στη συσκευή κάποιες ξεχασμένες φωτογραφίες των παιδιών τους.

Πώς κατάλαβα ότι ο σύζυγος μου είχε βάλει κρυφή κάμερα

Αν και εμφανώς ταραγμένη η μητέρα της 15χρονης εξήγησε στους αστυνομικούς πώς ακριβώς κατάφερε να διαπιστώσει ότι ο σύζυγος της βιντεοσκοπεί εδώ και καιρό γυμvές τόσο την ίδια αλλά κυρίως τη 15χρονη κόρη τους. Ο σύζυγος της, είπε, είχε τοποθετήσει την κάμερα μέσα στο μπάνιο, πάνω από τον καθρέπτη του επίπλου του νιπτήρα. Μέσω της κάμερας τραβούσε βίντεο, στιγμιότυπα του οποίου αποθήκευε στο κινητό του τηλέφωνο, σε έναν κρυφό φάκελο.

«Καθώς έψαχνα άσχετες φωτογραφίες των παιδιών μας στο κινητό του εντόπισα και έναν κρυφό φάκελο με άλλες φωτογραφίες τον οποίο και άνοιξα» ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς. «Η πρώτη φωτογραφία που είδα ήταν της κόρης μου, τυλιγμένη με μια πετσέτα, η οποία είχε τραβηχτεί μόλις το προηγούμενο βράδυ. Έπαθα σοκ. Συνέχισα να περιεργάζομαι τον φάκελο και τότε βρήκα και άλλες φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν τη 15χρονη κόρη μου, είτε γυμvή, είτε με τα εσώρουχα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίστηκε η πιο παλιά φωτογραφία που υπάρχει στον φάκελο είναι ένα μήνα πριν, χωρίς όμως να είναι σε θέση να γνωρίζει πότε ξεκίνησε ο σύζυγος της να τους παρακολουθεί από την κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει στο μπάνιο. Μπόρεσε ωστόσο, μέσα στην ταραχή της, να περάσει περίπου 15-20 φωτογραφίες από τις συνολικά 130 γυμvές φωτογραφίες της ανήλικης κόρης της στο κινητό της και έτσι κατάφερε να αποκτήσει μέρος των αποδεικτικών στοιχείων, τα οποία και προσκόμισε στην αστυνομία, ενημερώνοντας παράλληλα τον σύζυγο της.

«Τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στο σπίτι και να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από την οικογενειακή στέγη» είπε στους αστυνομικούς η μητέρα και συνέχισε: «μόλις εκείνος επέστρεψε στο σπίτι, του είπα να μαζέψει τα πράγματα του και να εξαφανιστεί από μπροστά μας. Όμως εκείνος έκανε τον ανήξερο. Του είπα ότι γνωρίζω τι έχει στο τηλέφωνο του και ότι τα έχω δώσει εκεί που πρέπει, εννοώντας την αστυνομία. Τότε αυτός μπήκε στο μπάνιο και κλείδωσε την πόρτα. Μετά από λίγο βγήκε έξω, με ρώτησε τι τα έκανα αυτά που είδα στο τηλέφωνό του. Τον ρώτησα ποια είναι αυτά κι αν εννοεί τις φωτογραφίες στο τηλέφωνο του. Με ρώτησε ξανά και του απάντησα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή, ότι τις έστειλα εκεί που πρέπει».

Τότε ο σύζυγος της φανερά αναστατωμένος, έφυγε από το σπίτι και η σύζυγος του μπήκε στο μπάνιο αναζητώντας την κρυφή κάμερα. «Δεν τη βρήκα παρά μόνο ένα μαγνητάκι, το οποίο πιθανολογώ ότι εκεί την είχε τοποθετήσει» συμπλήρωσε στην κατάθεση της.

e-radio.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.