Το τελευταίο αντίο στον Παύλο Μυροφορίδη



 

Σε έντονο κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία του Παύλου Μυροφορίδη, το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Μάϊου 2023, στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, στα Κοίλα Κοζάνης.

Συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν για να αποχαιρετίσουν τον Παύλο Μυροφορίδη, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή την Τρίτη 2 Μαϊου 2023, σε ηλικία 42 ετών και έπειτα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τιμώντας τον άνθρωπο που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση, έστειλε στεφάνι.

Ο Παύλος Μυροφορίδης καταγόταν από την Χαραυγή Κοζάνης. Υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και από το 2009 ξεκίνησε να ασχολείται ως μάνατζερ, όμως δεν ήταν κάτι που τον γέμιζε καθώς ήθελε πιο παρεμβατικό ρόλο μέσα στο γήπεδο.

Ξεκίνησε να βοηθάει τον Σωτήρη Αντωνίου ως τεχνικός διευθυντής στον Εορδαϊκό. Αμέσως μετά πήγαν στην Καλλονή κερδίζοντας την άνοδο στη Super League. Ακολούθησε ο Πανηλειακός που ήταν το διαβατήριο για να πάει στον Απόλλωνα (2012). Θεωρούνταν μετρ των ανόδων από τη Super League 2 στη Super League 1, καθώς είχε κατακτήσει πέντε με Καλλονή, Απόλλωνα Σμύρνης, Ηρακλή, Άρη.

Ο εκλιπών Παύλος, διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ είχε περάσει και από Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλή, Άρη, Λαμία και Χανιά. Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ήταν γενικός αρχηγός στον ΑΡΗ , αφήνοντας έντονο το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος στήριξε και βοήθησε νέους ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Κοζάνης.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

Αντίο Παύλο, Καλό ταξίδι .

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.