Στη δημιουργία Ηλεκτρονικού θεματικού Καταλόγου Ισότητας και Φύλων προχώρησε η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης



 

Στα πλαίσια της υπ. Αριθμ. 313/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Κοζάνης με θέμα «Έγκριση Σχεδίου Δράσης για την ένταξη της ισότητας των φύλων στο Δήμο Κοζάνης» η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης προχώρησε στη δημιουργία Ηλεκτρονικού θεματικού Καταλόγου Ισότητας και Φύλων μέσω του online καταλόγου της (https://opac.kozlib.gr/)
Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος έχει την ονομασία “Βιβλία για την ισότητα” και περιλαμβάνει τη συγκέντρωση βιβλίων που ειδικεύονται στο φεμινισμό και τις γυναίκες γενικότερα. Ο Ηλεκτρονικός κατάλογος διευκολύνει στην άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις θεματικές πληροφορίες σχετικά με τη θεματική του φύλου που έχει η Βιβλιοθήκη στη συλλογή της. Ο εγγραφές είναι όλες τεκμηριωμένες και θα δίνουν την επιπλέον πληροφόρηση για την κατάσταση του βιβλίου του (αν είναι δανεισμένο, ημερομηνία επιστροφής κλπ)

4 σχόλια στο άρθρο “Στη δημιουργία Ηλεκτρονικού θεματικού Καταλόγου Ισότητας και Φύλων προχώρησε η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

  1. ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ !

    1. Οι γυναίκες θα μπορούν στο εξής να κολυμπούν γυμνόστηθες στις πισίνες του Βερολίνου
    2. οι καθηγητές Ιατρικής δεν επιτρέπεται πλέον να διδάσκουν τις βιολογικές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών
    3. καθηγητής Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Παν/μιου της Καλιφόρνιας, απολογήθηκε την ώρα του μαθήματος επειδή χρησιμοποίησε τον όρο “έγκυες γυναίκες” !!!
    4.-χειραφέτηση των γυναικών και των κοριτσιών σε όλα τα επίπεδα.
    για να σκοτώνουν ανυπεράσπιστα ανθρώπινα έμβρυα με άμβλωση !
    και ζητάμε « εξάλειψη κάθε μορφής διάκρισης και βίας» !

  2. κάτι δεν πάει καλά εδώ. ο κόσμος γυρίζει προς τη λάθος κατεύθυνση, όλα είναι λάθος. οι γυναίκες στενάζουν για ισότητα και μοιάζουν όλο και περισσότερο στους άνδρες και το αντίστροφο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.