Δολοφονία Καραϊβάζ: Δύο αδέλφια συνελήφθησαν για την υπόθεση- Πως έφτασε στα ίχνη τους η ΕΛΑΣ



 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του γνωστοποίησε πως η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Οι συλληφθέντες είναι δύο αδέρφια, Έλληνες. Φέρονται να ήταν στην «υποστηρικτική ομάδα», σε ένα άσπρο βαν, και συνόδευαν τους εκτελεστές. Και την προηγούμενη της δολοφονίας ημέρα έχουν καταγραφεί σε κάμερες. Φέρονται να ήθελαν να κάνουν τη δολοφονία την προηγούμενη ημέρα, αλλά ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν με τη γυναίκα του και προφανώς το ματαίωσαν. Οι κάμερες τούς έχουν εντοπίσει να φεύγουν από την παραλιακή και να πηγαίνουν προς Νίκαια. Έχουν εντοπιστεί και τα στίγματα των κινητών τους τόσο στο σημείο της δολοφονίας όσο και στη διαδρομή διαφυγής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, o ένας από τους δύο φέρεται να ανήκε στην ομάδα του «σαμπρέλα» ή «καράφλα» ή «Νταίζη», ο οποίος είχε δολοφονηθεί στο Παλαιό Φάληρο. Επίσης, και οι δύο συλληφθέντες φέρονται να έχουν εμπλοκή στη δολοφονία του πυγμάχου Χάρη Κοντογιώργη ή «Ντέρτι Χάρι» το 2021 στη Λαμπρινή.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

 

Καραϊβάζ: Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έγινε το μεσημέρι της 9ης Απριλίου 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι δράστες πλησίασαν με μηχανή τον Γιώργο Καραϊβάζ αφότου πάρκαρε το αυτοκίνητό του και ένας από τους δύο άνδρες πυροβόλησε τον άτυχο δημοσιογράφο από κοντινή απόσταση τουλάχιστον 13 φορές, με όπλο που έφερε σιγαστήρα.

www.alphafreepress.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δολοφονία Καραϊβάζ: Δύο αδέλφια συνελήφθησαν για την υπόθεση- Πως έφτασε στα ίχνη τους η ΕΛΑΣ

  1. Έργο των διωκτικών αρχων είναι να βρίσκουν τους εγκληματιες ,να τους παραδίδουν στη Δικαιοσυνη
    και να τιμωρούνται παραδειγματικα!
    Αυτά είναι τα αυτονοητα!
    Μήπως θέλεις τώρα.. λόγω αυτής της επιτυχίας να σε ξαναστειλουμε
    στο ΚΚΕ,από κει που αποστατησες και να σε βάλουν στο ψηφοδέλτιο επικρατειας;
    Μέχρι την παραμονή των εκλογων πολλά εγκλήματα θα αποκαλυφθουν!
    Μάλλον θα βρεις και ποιος βρισκόταν δίπλα στον Τρότσκι που έδωσε το μαχαίρι
    για να τον δολοφονήσουν;
    Κάθε μέρα γίνεται και ένα έγκλημα,κάθε μέρα σχεδιάζεται και το έγκλημα της
    μεθεπομενης!
    Σε θέματα ασφάλειας είμαστε στην τελευταία θέση στα 27 κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης…εάν δεν υπήρχε η πρωτιά της βουλγαριας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.