Διαμαρτυρία αναγώστη για το Λιάπειο Κολυμβητηρίο – Ζητούν πλήρη και άμεση επίλυση του προβλήματος



 

 

Την διαμαρτυρία αναγνώστη έλαβε το KOZANILIFE.GR ,  για τη βλάβη που υπέστη στον καυστήρα το Λιάπειο Κολυμβητήριο από τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, στα Κοίλα Κοζάνης.

Μικροί και μεγάλοι κολυμβητές δεν μπόρεσαν να απολαύσουν την πισίνα του Κολυμβητηρίου λόγω βλάβης στον καυστήρα με αποτέλεσμα  η θερμοκρασία στο νερό των δεξαμενών να μην έχει αγγίξει τα επιθυμητά επίπεδα και οι χρήστες να μην μπορούν να την χρησιμοποιήσουν.

Ακολουθεί η ανώνυμη επιστολή διαμαρτυρίας:

“Πλημμύρισε και επενέβη άμεσα η πυροσβεστική. Η βλάβη δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί, ενώ η ΚΕΚ βρίσκεται εν όψη προετοιμασίας αγώνων, υπάρχουν άτομα ΑΜΕΑ που χρήζουν καθημερινή άθλησης στο νερό, άτομα με θεραπευτική άσκηση στα πλαίσια αποκατάστασης καθώς επίσης και κοινό που θέλει να αθληθεί.

Από την Πέμπτη, δόθηκε εντολή να λειτουργήσει κανονικά με προσωπική  ευθύνη του καθενός, καθώς οι αντλίες δεν λειτουργούν και δεν μπορεί να παρέχει θέρμανση, ζεστό, νερό στα αποδυτήρια και ζεστό νερό στην πισίνα. Επίσης πηγαίνουν άνθρωποι ως εκεί να αθληθούν, αντικρίζουν παγωμένα νερά κ φεύγουν. Εντάξει το ΔΑΚ δεν φιλοτιμήθηκαν οι αρμόδιοι του Δήμου τόσα χρόνια να το φτιάξουν, δεν μπορούν ούτε το Λιάπειο να συντηρήσουνε; “Που θα πάει η κατάσταση με τον αθλητισμό σε αυτή την πόλη? Επιτέλους!”

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διαμαρτυρία αναγώστη για το Λιάπειο Κολυμβητηρίο – Ζητούν πλήρη και άμεση επίλυση του προβλήματος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.