Φίλτρα Νερού για το Γραφείο – Ποια Είναι η Καλύτερη Λύση

Ο επαγγελματικός χώρος είναι ένα μέρος όπου οι περισσότεροι εργαζόμενοι περνούν πολλές ώρες. Γι’ αυτόν τον λόγο, κάθε γραφείο πρέπει να είναι πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να καλύπτονται οι βασικές ανάγκες όσων εργάζονται σ’ αυτό. Μια τέτοια ανάγκη είναι και η σωστή ενυδάτωση. 

Εάν θέλετε να βρείτε μια λύση για καθαρό νερό στο γραφείο, θα πρέπει να εντοπίσετε τους κατάλληλους τύπους πιστοποιημένων φίλτρων νερού γι’ αυτή τη χρήση. Έπειτα, μπορείτε να συγκρίνετε τα υπέρ και τα κατά τους, ώστε να διαλέξετε αυτόν που ταιριάζει στο γραφείο σας. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι τα φίλτρα άνω πάγκου, τα φίλτρα κάτω πάγκου, οι ψύκτες νερού, αλλά και οι κανάτες με ενσωματωμένο φίλτρο.

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για κάθε συσκευή φιλτραρίσματος.

Ακολούθως αναλύονται όλοι οι τύποι φίλτρων για να σιγουρευτείτε πως έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για το γραφείο.  

#1 Φίλτρα Άνω Πάγκου

Μια πιο μόνιμη λύση για καθαρό νερό στο γραφείο είναι τα  πιστοποιημένα από το N.S.F φίλτρα άνω πάγκου. Αυτή η συσκευή μπαίνει στον πάγκο της κουζίνας μιας και πρέπει να συνδεθεί με τη βρύση. Το φίλτρο διαθέτει δικό του βρυσάκι, κι έτσι όλοι οι υπάλληλοι μπορούν να έχουν φιλτραρισμένο νερό απ’ αυτό. Στην περίπτωση που θέλετε αφιλτράριστο νερό για το πλύσιμο των πιάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κανονική βρύση, όπως πάντα.

Επιπλέον, τα φίλτρα άνω πάγκου είναι βολικά και αποτελεσματικά για έναν ολόκληρο χρόνο. Αυτή είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση για έναν ολόκληρο χρόνο χρήσης. Εάν θέλετε μπορείτε να το συνδυάσετε και με ψύκτη γεμίζοντας φιάλες των 10 ή 20 λίτρων νερού αναποδογυρίζοντας στον ψύκτη. 

#2 Κανάτα με Ενσωματωμένο Φίλτρο

Επιπρόσθετα υπάρχει και η δυνατότητα να πάρετε μια κανάτα με ενσωματωμένο φίλτρο. Αυτή η λύση είναι καλή όταν εργάζεστε μόνος. Ωστόσο, εάν μοιράζεστε το χώρο με περισσότερα άτομα, τότε δε θα καλύπτει τις ανάγκες όλων. 

 

Αυτοί είναι οι καλύτεροι τύποι φίλτρων νερού για καθαρό νερό στο γραφείο. Αναζητήστε  πιστοποιημένα και εγγυημένα φίλτρα νερού στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://cy.camelotwater.com/.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.