Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Θόδωρος Καρυπίδης: Συνάντηση – συζήτηση για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης με τον Δήμαρχος Λάζαρο Μαλούτα



 

Θέματα που απασχολούν Αυτοδιοίκηση και κατ’ επέκταση τους Αυτοδιοικητικούς, συζήτησαν ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην Π.Ε Κοζάνης Θοδωρής Καρυπίδης με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα σε συνάντηση που είχαν σήμερα (27-4-2023) στο Δημαρχείο.

Ο κ. Καρυπίδης τόνισε από την πλευρά του ότι η Αυτοδιοίκηση είναι ο πρώτος τροχός της αμάξης στην εκκίνηση των ζητημάτων που αφορούν μια περιοχή και πολλές ήταν οι περιπτώσεις που Αυτοδιοικητικοί βούτηξαν στα βαθιά παίρνοντας το ρίσκο για την επίλυση θεμάτων που δεν ήταν στην αρμοδιότητα τους προς όφελος των δημοτών.
Παράλληλα τόνισε την ανάγκη  ενίσχυσης του ρόλου της Αυτοδιοίκησης κάτι που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και το έκανε πράξη όταν ήταν κυβέρνηση.  Παράδειγμα αποτελεί η αυτονομία του Βελβεντού που ξανάγινε Δήμος με την σφραγίδα του Αλέξη Τσίπρα.
“Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους Αυτοδιοικητικούς για να καταφέρουμε πολλά περισσότερα την επόμενη μέρα  των εκλογών μέσα από κοινούς αγώνες” πρόσθεσε ο κ. Καρυπίδης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Θόδωρος Καρυπίδης: Συνάντηση – συζήτηση για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης με τον Δήμαρχος Λάζαρο Μαλούτα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.