Παρασκευή 28 Απριλίου 2023: Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της Κοζάνης

 

Η Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες της Κοζάνης που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στην οδό Εστίας, στο τμήμα της οδού Ξ. Τριανταφυλλίδη από τη διασταύρωση της με την οδό Χ. Μεγδάνη μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό  Μητρ. Φωτίου και στο τμήμα της οδού Κ. Δρίζη από το ύψος του Βαλταδωρείου μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Ξ. Τριανταφυλλίδη, ότι αύριο, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, θα γίνει διακοπή της υδροδότησης, από τις 08.30 έως τις 12.00, λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό (τοποθέτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού) ορισμένων κεντρικών φρεατίων του δικτύου ύδρευσης,

Οι εργασίες θα συνεχιστούν, για τον ίδιο λόγο, και σε άλλη περιοχή και θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 12.00 έως τις 16.00 στην οδό Δάρβαρη και στο τμήμα της οδού Πόποβιτς από τη διασταύρωση της με την οδό Γεροστάθη έως τη διασταύρωση της με την οδό Κ. Γκέρτσου.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.