Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχής της Κοζάνης

 

Την Παρασκευή 28-05-2023 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 10:00 στις εξής περιοχές:

περιοχή Καρυδίτσας γύρω από τη βιοτεχνία του κ. Γιαννακίδη, περιοχή Λευκόβρυσης γύρω από τη Γεωργική Σχολή και το κλειστό Γυμναστήριο και στην είσοδο του οικισμού, περιοχή Μασούτη προς Λευκόβρυση, περιοχή Παναγιάς Κοζάνης.

Επίσης, την Παρασκευή 28-05-2023 θα γίνουν 2 διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 11:00 έως 11:30 και από ώρα 14:30 έως 15:00 στις εξής περιοχές της πόλης της Κοζάνης:

Τμήμα της πόλης της Κοζάνης που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Αν. Παπανδρέου – Βελβεντού – 3ης Σεπτεμβρίου – Αιανής – Γρ. Λαμπράκη – Πτολεμαΐδος, στην οδό Μακρυγιάννη και στις περιοχές Αγίου Αθανασίου, ΟΣΕ, Λαϊκή Αγορά, Πλατάνια, Πανόραμα, Νότιο τμήμα οδού Λαρίσης.

Τέλος, την Παρασκευή 28-05-2023 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 11:00 έως 15:00 στις εξής περιοχές:

Περιοχή γύρω από το εργοστάσιο Ραουλοτεχνικής και βιοτεχνίας κ. Μήλιου, ξυλουργείου κ. Πλιάτσου (ALNO) και βυρσοδεψεία κ. Μάτσου.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ

Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.