Έκθεση της ομάδας ‘ΚΟΖΑΪΝ’ με τίτλο «Η Παλέτα της Κοζάνης» στην Κοβεντάρειο βιβλιοθήκη

 

 

Σας προσκαλούμε στην έκθεση «Η Παλέτα της Κοζάνης», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στη Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Την έκθεση σχεδίασε και επιμελήθηκε η ομάδα «ΚΟΖΑΪΝ» στα πλαίσια του μαθήματος «Σχεδίαση/Οργάνωση Εκθέσεων και Εσωτερική Διακόσμηση» του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 08:00 π.μ. μέχρι τις 20:00 μ.μ. (ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης)

Η ομάδα «ΚΟΖΑΪΝ» είναι μια ομάδα φοιτητών του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία συστάθηκε το ακαδημαϊκό έτος 2022/23 στα πλαίσια του μαθήματος «Σχεδίαση/Οργάνωση Εκθέσεων & Εσωτερική Διακόσμηση». Σκοπός της ομάδας είναι η σχεδίαση και οργάνωση μιας έκθεσης με στόχο την βιωματική μάθηση.

Η ομάδα διοργανώνει μια έκθεση με τίτλο «Η Παλέτα της Κοζάνης». Το λευκό του μαρμάρου/χιονιού, το καφέ από τα μπουχάρια, το σκούρο γκρι του λιγνίτη, το μωβ του κρόκου της Κοζάνης, το πορτοκαλί των ροδάκινων του Βελβεντού και το κόκκινο της κόκκινης πέτρας της Κοζάνης. Η παλέτα αυτή αποτέλεσε έμπνευση για τους φοιτητές για να φωτογραφίσουν, να δημιουργήσουν γραφιστικά, να αναπτύξουν ιδέες για προϊόντα και να φτιάξουν κατασκευές, με στόχο να παρουσιάσουν την Κοζάνη και την φύση της, μέσα από τα δικά τους μάτια. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.