Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση για παιδιά «Παίζοντας μ’ ένα βιβλίο» από τις Εκδόσεις Παρέμβαση την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου



 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση για παιδιά «Παίζοντας μ’ ένα βιβλίο» από τις Εκδόσεις Παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, Σάββατο 22 Απριλίου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «Ο περίπατος του βιβλίου», που διοργάνωσε η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου.

Τα παιδιά μέσα από έναν περίπατο στο κέντρο της Κοζάνης, που ξεκίνησε από το Καμπαναριό και, με ενδιάμεσες στάσεις σε βιβλιοπωλεία της πόλης, κατέληξε στο καφέ Μπλε ελάφι, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού «Η πριγκίπισσα Νευρωνία και ο μαγικός καθρέφτης» μέσα από διάφορες δράσεις.

Στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνέβαλαν: η Αναστασία Τοπάλη (μουσικός), που αφηγήθηκε την ιστορία, ο Στέφανος Γκλιάνας, που πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση, η συγγραφέας Αρχοντία Σπαχίδου, που μίλησε για το βιβλίο της (το οποίο εικονογράφησε ο ζωγράφος Gjergi Kola) και η φιλόλογος Βίκη Πήτα, που ανέλαβε τις δράσεις δημιουργικής γραφής.

 

 Οργάνωση: Ένωση Ελληνικού Βιβλίου.

Με τη στήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΟΣΔΕΛ.

Υπό τη αιγίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.