Π. Κουκουλόπουλος από τους Πύργους Εορδαίας:”Να ξαναβάλουμε τον τόπο μας σε αναπτυξιακή τροχιά”

«Η θέση του ΠΑΣΟΚ για την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι ξεκάθαρη. Δεν θέλουμε την επανάληψη των δύο αποτυχημένων μοντέλων διακυβέρνησης, όπως αυτά που είχαμε με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας. Θελουμε ισχυρή εντολή για να εγγυηθούμε τη σταθερότητα και την προοδευτική κατεύθυνση της χώρας».Με αυτή την τοποθέτηση του, που έγινε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε συγκέντρωση στους Πύργους Εορδαίας, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Πάρις Κουκουλόπουλος, απάντησε στο ερώτημα πολλών πολιτών για το πώς θα πορευτεί το κόμμα μετά τις εκλογές.

Ο κ. Κουκουλόπουλος στην ομιλία του άσκησε δριμύτατη κριτική σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ καθώς με τις πολιτικές που άσκησαν τα τελευταία 8 χρόνια οδήγησαν τον τόπο μας σε μια βαθιά κρίση και υποθήκευσαν το μέλλον του. «Όλα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν πως οι πολιτικές τους μας οδήγησαν στην οπισθοδρόμηση και σε σημαντική μείωση του εισοδήματος, χωρίς, παράλληλα, να δημιουργήσουν ούτε τις ελάχιστες προοπτικές για να βγούμε από το αδιέξοδο αυτό», σημείωσε και τόνισε πως «τα πρώτα και μεγάλα θύματα αυτών των πολιτικών ήταν και παραμένουν οι νέοι μας που αναγκάστηκαν να αναζητήσουν σε άλλες περιοχές ή σε ξένες χώρες τις ευκαιρίες που δεν είχαν εδώ, στον τόπο μας. Γι’ αυτό βλέπουμε πως είμαστε οι πρώτοι στη μείωση του πληθυσμού, γι’ αυτό αποχαιρετάμε καθημερινά όλο και περισσότερους ικανούς συμπολίτες μας που θα μπορούσαν να είναι μπροστάρηδες στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας, αν είχαν γίνει ακόμα και τα ελάχιστα απ’ όσα είχαμε προετοιμάσει και προγραμματίσει πριν αναλάβει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια η Νέα Δημοκρατία.»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες επιλογές που μπορούν να μας βγάλουν από το σημερινό αδιέξοδο με ιδιαίτερη αναφορά στον πρωτογενή τομέα όπου πρέπει να υπάρξουν σοβαρές τομές που θα ενισχύσουν αποφασιστικά το εισόδημα των αγροτών.

Ομάδες παραγωγών και Συνεταιρισμοί, συστηματική κατάρτιση, σύγχρονο σύστημα ασφάλισης των προϊόντων και αποφασιστική μείωση του ενεργειακού κόστους στο πλαίσιο της ενεργειακής δημοκρατίας είναι οι πιο σημαντικές.

 Να ξαναβάλουμε τον τόπο μας σε αναπτυξιακή τροχιά.                      

Το πραγματικό ερώτημα των εκλογών στον τόπο μας είναι αν πραγματικά μπορούμε να ξεπεράσουμε το σημερινό αδιέξοδο και να εγγυηθούμε ένα μέλλον πιο αισιόδοξο. Σ’ αυτό ο κ. Κουκουλόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος τονίζοντας ότι: «Παρά τις μεγάλες και σοβαρές δυσκολίες που δημιούργησαν οι αστοχίες και οι παραλείψεις των τελευταίων χρόνων, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να ξαναβάλουμε τον τόπο μας σε αναπτυξιακή τροχιά. Χρειάζεται όμως η πολιτική βούληση, σε συνδυασμό με τη γνώση και την απόφαση να συγκρουστείς εκεί όπου και όποτε χρειάζεται, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των πολλών και όχι των λίγων, για να πετύχεις. Το μαρτυρικό χωριό των Πύργων στέλνει μήνυμα αλλαγής με το ΠΑΣΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα καλύτερο αύριο.»

2 σχόλια στο άρθρο “Π. Κουκουλόπουλος από τους Πύργους Εορδαίας:”Να ξαναβάλουμε τον τόπο μας σε αναπτυξιακή τροχιά”

 1. Στέλιος Κ.Καθηγητης.

  - Edit

  Απαντήστε

  Σε αναπτυξιακή τροχια;
  Δεν πιστεύουμε ο Πύρ- γος να γίνει Πύρ- αυλος απ την πολλή αναπτυξη;
  Χρειάζονται οι άνθρωποι στη γη ακόμα,έχουν παιδια ,υποχρεώσεις.
  χρειάζονται αλήθειες πολιτικές και καλύτερες μέρες για τον τόπο τους.
  Ο Συριζα σας φταιει, η Νέα Δημοκρατία σας βρομαει( μαλλον ..σας μοσχοβολαει σας κήπος τριανταφυλλένιος)
  Μήπως θέλετε και νά κυβερνησετε; να βάλετε ολόκληρη την Ελλάδα σε τροχια;
  Με τον Ανδρουλακη;τρέμε Νίλ Άρμστρονγκ,κοιμησου ησυχα ΑΝΔΡΕΑ.
  Ένας είναι ο πολιτικος σας αντίπαλος,ο Αλέξης Τσιπρας!
  Αυτός έδωσε το predator στον μητσοτακη,σαν το μήλο που έδωσε στον Αδάμ η άλλη.
  Ο Τσιπρας φταιει που κυβερνάει ο μητσοτακης επί 4 χρονια,ο μητσοτακης ο συνυπουργο σας επί Εφιάλτου;
  Πως λεγόταν ο υπουργος εξωτερικων ,αυτός που πρόδωσε τον Ευεργέτη του,τον Κών. Μητσοτακη για να γίνει πρωθυπουργος;
  Μάλλον όχι Πήλιος Γούσιος ή Νενέκος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.