Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού για την 4η Συνάντηση Φιλαρμονικών στην Κοζάνη

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η 4η συνάντηση Φιλαρμονικών που διοργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης την Κυριακή του Θωμά, 23 Απριλίου 2023.

Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Αίθουσα Τέχνης, παρουσία αρκετού κόσμου που απόλαυσε την Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Καποδίστριας», την Φιλαρμονική Δήμου Καλαβρύτων και την Φιλαρμονική του Δήμου μας, την «Πανδώρα».

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οργανώθηκε στο Δημοτικό Ωδείο το απόγευμα του Σαββάτου, σεμινάριο από τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων κ. Γιώργο Μπαμπαράκο, με άμεση και διαδραστική προσέγγιση στην μέθοδο του “Practical Studies for Trumpet or any T. C Instruments.

Το βράδυ της Κυριακής του Θωμά, οι Φιλαρμονικές που πήραν μέρος στην πρωινή συνάντηση καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «Ορφέας» πήραν μέρος στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας, που ξεκίνησε στις 8:00 από τον Ι.Ν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης. Πλήθος κόσμου και πιστών συμμετείχε στην λιτανεία που κατέληξε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.