Στο Τσοτύλι ο Σωκράτης Βατάλης: “Η κοινωνία βιώνει τις πολιτικές φτωχοποίησής της από την κυβέρνηση Μητσοτάκη” (βίντεο)



 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα ηττηθεί από την ίδια την κοινωνία που βιώνει καθημερινά τις πολιτικές φτωχοποίησής της», τόνισε το Σάββατο από το Τσοτύλι ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, Σωκράτης Βατάλης.

Επισκεπτόμενος καταστηματάρχες της περιοχής, αλλά και συνομιλώντας με πολίτες και εκθέτες της λαϊκής αγοράς άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το συνεχές αυξανόμενο κόστος ζωής και τη δυσκολία να εξασφαλιστούν ακόμα και τα απαραίτητα για τις οικογένειες και τα νοικοκυριά.

Κοινή διαπίστωση όλων πως τα επιδόματα φτώχειας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αποτελούν επικοινωνιακά τρικ και αποδεικνύουν την αδυναμία λήψης πραγματικών μέτρων στήριξης της κοινωνίας.

Ο Σωκράτης Βατάλης επεσήμανε πως στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα αποφασίσουν για τις ίδιες τους τις ζωές βάζοντας τέλος στην ακρίβεια, την αισχροκέρδεια και την εξαφάνιση του οικογενειακού εισοδήματος από τις πρώτες ημέρες του μήνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.