Τρόποι πληρωμής σε Online Στοίχημα – Οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι και όλα όσα πρέπει να ξέρετε



Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για μια απολαυστική εμπειρία στοιχήματος, είναι οι εύκολες, γρήγορες και πάνω από όλα ασφαλείς συναλλαγές. Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών χρησιμοποιούν συνήθως τραπεζικές κάρτες για να χρηματοδοτήσουν το πορτοφόλι που διαθέτουν σε μια online ιστοσελίδα. Ακόμα και αν αυτή η μέθοδος είναι αρκετά αξιόπιστη και πρακτική, υπάρχουν πολλές ακόμα μέθοδοι πληρωμών με μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων. Μαζί θα δούμε το πώς συγκρίνονται οι διάφορες μέθοδοι πληρωμών που συναντάμε στις online στοιχηματικές. 

Τραπεζικές κάρτες και τραπεζική μεταφορά χρημάτων

Ο πιο δημοφιλής τρόπος καταθέσεων και αναλήψεων στις online στοιχηματικές της ελληνικής αγοράς είναι οι χρεωστικές ή/και πιστωτικές κάρτες. Είναι μια μέθοδος με την οποία είναι εξοικειωμένοι όλοι όσοι κάνουν online αγορές. Μια ακόμα μέθοδος που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα στις καλύτερες στοιχηματικές σύμφωνα με την Betopolis, είναι η τραπεζική μεταφορά, η οποία λειτουργεί παρόμοια με την κάρτα, έχει όμως πιο μεγάλους χρόνους ολοκλήρωσης συναλλαγών. Οι τραπεζικές κάρτες έχουν ορισμένα μειονεκτήματα. Για να κάνετε κατάθεση ή ανάληψη, θα πρέπει να μοιραστείτε τα στοιχεία της κάρτας σας με τη στοιχηματική. Επιπλέον, συνήθως οι χρόνοι ολοκλήρωσης συναλλαγών (ιδιαίτερα οι αναλήψεις) δεν είναι και οι πιο γρήγορες και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να πάρουν πάνω από 24 ώρες.

Ηλεκτρονικά πορτοφόλια (e-wallets)

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ή αλλιώς e-wallets, είναι ψηφιακά πορτοφόλια τα οποία σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε χρήματα και να πραγματοποιείτε συναλλαγές. Είναι ιδιαίτερα γρήγορα και απόλυτα ασφαλή. Τα πιο διαδεδομένα στις online στοιχηματικές είναι τα παρακάτω:

  • PayPal
  • Skrill
  • Neteller 
  • Paysafecard
  • Google Pay
  • Apple Pay

 

Τα περισσότερα e-wallets διαθέτουν τεχνολογία κρυπτογράφησης, κάνοντας έτσι τις συναλλαγές απόλυτα ασφαλείς. Επιπλέον, δεν μοιράζονται τα τραπεζικά σας δεδομένα με τις στοιχηματικές, σε αντίθεση με τις τραπεζικές κάρτες. Ένα ακόμα πλεονέκτημα αποτελεί η ταχύτητα συναλλαγών (τα περισσότερα e-wallets υποστηρίζουν άμεσες αναλήψεις). 

 

Μοναδικό μειονέκτημα, αποτελεί ίσως η ύπαρξη χρεώσεων οι οποίες μπορεί να είναι με τη μορφή χρέωσης για τη διατήρηση λογαριασμού, χρέωση μετατροπής νομίσματος, ή ακόμα προμήθεια συναλλαγών.

Ποιά είναι η ιδανική μέθοδος πληρωμών στις online στοιχηματικές;

Βλέποντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου πληρωμών , καταλήγουμε στo συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει η βέλτιστη επιλογή. Αν είστε παίκτες που απλά δε θέλετε να ασχοληθείτε και πολύ με τις καταθέσεις και τις αναλήψεις και απλά σας ενδιαφέρει να παίξετε, τότε οι τραπεζικές κάρτες είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αν πάλι ψάχνετε για τις πιο γρήγορες και πιο ασφαλείς συναλλαγές, με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας στην ταυτοποίηση και στη χρήση μέσω κινητού, τότε καλύτερα να επιλέξετε τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, από τη στιγμή που εμπιστευτείτε μια νόμιμη και αξιόπιστη στοιχηματική, τα περισσότερα προβλήματά σας θα έχουν λυθεί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.