‘Κοινόν των Κοζανιτών’: Ολοκλήρωση καμπάνιας για συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού για τους σεισμόπληκτους της Ροζάβα



 

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Κουρδικό Λαό και το  Κοινόν των Κοζανιτών εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς όσες και όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού για τους σεισμόπληκτους της Ροζάβα, δείχνοντας έμπρακτη αλληλεγγύη στον Κουρδικό Λαό!

Ο ευαισθητοποιημένος κόσμος της Κοζάνης, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι στέκεται πάντα στο πλευρό του «άλλου», όταν χρειαστεί, ακόμα κι αν αυτός βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και σε συνθήκες πολέμου και εμπάργκο από τα επίσημα καθεστώτα Τουρκίας-Συρίας και αποκλεισμού από μέρος της «πληροφόρησης»!

Ευχαριστούμε επίσης το Συνεταιριστικό Βιβλιοπωλείο, που πρόσφερε τον χώρο του για τη συγκέντρωση των φαρμάκων αλλά και τα φαρμακεία της Κοζάνης για την υποστήριξη τους στην προσπάθεια αυτή. Ανακοινώνουμε τέλος τη λήξη της συγκέντρωσης ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Εκ μέρους του Δ.Σ και των μελών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.