Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Ζιδανίου έφθασε στην Κοζάνη (φωτογραφίες -βίντεο)



 

Λίγο πριν τις 19:30 κατέφθασε η  εικόνα της Παναγίας Ζιδανιώτισσας στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το απόγευμα της Παρασκευής 21 Απριλίου 2023.

Η Ιερά Εικόνα πέρασε από τα χωριά Κερασιά, Ροδιανή, Πρωτοχώρι, Λευκοπηγή, Λευκόβρυση πάνω σε στρατιωτικό όχημα και συνοδευόμενη από δύναμη της Τροχαίας Κοζάνης για προσκυνήσουν οι κάτοικοι την θαυματουργή εικόνα.

Την Κυριακή του Θωμά θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιεράς Εικόνας από τον Ιερό Ναό των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στον Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης.

 

2 σχόλια στο άρθρο “Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Ζιδανίου έφθασε στην Κοζάνη (φωτογραφίες -βίντεο)

  1. Τόσες περιφορές, αγιαστούρες, προσκυνήματα αυτή η παναγία ζιδανίου και η Κοζάνη πάει απ’ το κακό στο χειρότερο. Πολύ θαυματουργή.

  2. Για το αν η Κοζάνη πάει από το κακό στο χειρότερο (αν ισχύει) ευθύνονται οι πολίτες για τις επιλογές τους κι οι πολιτικοί για τις αποφάσεις τους,σίγουρα όχι η Παναγία.Λίγος σεβασμός στο θρησκευτικό συναίσθημα των συμπολιτών δε θα έβλαπτε…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.