Σε επόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η λήψη απόφασης σχετικά με την τοποθέτηση των Αστικών ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Στην συνεδρίαση της Πέμπτης 20 Απριλίου 2023, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, συζητήθηκε το θέμα των Αστικών ΚΤΕΛ της πόλης, σχετικά με την ανάπλαση της πλατείας Λασσάνη. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ήρεμους τόνους, ενώ σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να έρθει το θέμα προς λήψη απόφασης.

Ωστόσο κατά διάρκεια της συζήτησης, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νούλα Τουμπουλίδου, παρουσίασε όλο το ιστορικό σχετικά με τις αποφάσεις και προτάσεις, το τι έχει λεχθεί  και συζητηθεί μέχρι στιγμής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της εταιρείας Αστικών ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης, Θόδωρος Μιχαηλίδης στάθηκε στο θέμα της πρόσβασης και ασφάλειας των πολιτών για την επιβίβαση και αποβίβασή τους, ενώ ξεκαθάρισε πως ‘δεν θέλουμε να σταματήσουμε το έργο. Θέλουμε να γίνει η ανάπλαση της πλατείας Λασσάνη. Να βρεθούν βιώσιμες λύσεις. Οι κάτοικοι των χωριών θέλουν να έχουν πρόσβαση στο κέντρο’.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.