Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «Δύο ψεύτικα γατάκια σε ένα αληθινό παραμύθι» της Ελένης Νάτση από τις Εκδόσεις Παρέμβαση

 

Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «Δύο ψεύτικα γατάκια σε ένα αληθινό παραμύθι» της Ελένης Νάτση από τις Εκδόσεις Παρέμβαση. Πρόκειται για διηγήσεις με λαογραφικό υπόβαθρο εν είδει παραμυθιού. Η συγγραφέας κάνει μία αναδρομή στην παιδική της ηλικία, φέρνοντας έτσι και στη μνήμη των παλαιοτέρων θύμησες του παρελθόντος, ενώ ανοίγει έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο κόσμο στους νεότερους, με ορόσημο δύο «ψεύτικα» γατάκια.

«Σε μια επαρχιακή πόλη και σε μεταβατική εποχή, ένα μικρό κορίτσι, ζει μοναδικές εμπειρίες στο σπίτι της γιαγιάς της. Πολλά χρόνια αργότερα, τα γεγονότα έρχονται στη μνήμη της και γίνονται μία διήγηση σαν παραμύθι…»

Η Νάτση Ελένη γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1962 και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του Α.Π.Θ. και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας. Εργάστηκε σε φροντιστήριο Μ.Ε., σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.