Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης αποσπά πολλά βραβεία σε θεατρικό διαγωνισμό !



Φέτος, το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στον θεατρικό διαγωνισμό της Science View, «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο», αυτή τη φορά με δύο θεατρικά έργα. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου διαγωνισμού οι μαθητές γράφουν, σκηνοθετούν και σκηνογραφούν σύντομα θεατρικά έργα, μέσα από τα οποία παρουσιάζουν επιστημονικές έννοιες.

Η πρώτη συμμετοχή του σχολείου μας έχει τον τίτλο «Science Land»: τρία κορίτσια επισκέπτονται ένα κλειστό λούνα παρκ, όπου πέντε επιστήμονες, από τους μεγαλύτερους της ιστορίας, αποφασίζουν να τις δυσκολέψουν με πρωτότυπους γρίφους και προκλήσεις.

Η δεύτερη συμμετοχή έχει τον τίτλο «Η λέσχη των Επιστημών»: η Αριστέα, μια αδιάφορη για το σχολείο μαθήτρια, συναντάει με έναν μαγικό τρόπο σπουδαίους επιστήμονες, οι οποίοι με τις συμβουλές τους βοηθούν την Αριστέα να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και να αριστεύσει στις εξετάσεις.

Οι δύο παραστάσεις εντυπωσίασαν κοινό και κριτικούς στον διαγωνισμό, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και αποσπώντας συνολικά έξι βραβεία: Βραβείο Σεναρίου, Μουσικής Επένδυσης, Διάδοσης και Προώθησης, Συμμετοχής στη Δράση και το μεγάλο βραβείο της Συνολικής Παρουσίας.

Η ομάδα των μαθητών/-τριών του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης που συμμετείχαν είναι οι εξής: Ιωάννα Χαρά Νατσιού, Μαρία Άννα Αλεξιάδου, Εύη Γκαντιά, Κατερίνα Μήλιου, Ραφαήλ Κωστόπουλος, Γιώργος Κοντογιάννης, Μαρία Λαθουρά, Φωτεινή Μπουνόβα, Φώτης Μυλωνάς, Κατερίνα Παυλίδου, Ελένη Χατζηιωάννου, Άννα-Μαρία Γιαννούλη, Θεοδώρα Γεωρμπαλίδου, Ευανθία Γώγου, Ιωάννα Δαβάνη, Θεοδώρα Γρίβα, Σοφία Δεληγιάννη, Παύλος Διαμαντόπουλος, Αφροδίτη Ζούγρα, Σοφία Κεχαγιόγλου, Κατερίνα Ταραμίγκου, Νάνσυ Σουλιώτη, Κωνσταντίνα Άγκο, Καλλιόπη Πούχια, Νίκος Μόσχογλου, Ελευθερία Δαβάνη, Κερασία Καρούτα, Νεστορία Καλαμπούκα και Θωμάς Παπαστέργιος.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές που συντόνισαν τη δράση είναι οι εξής: Γιώργος Δελιόπουλος, Κρύστα Βλάχου και Ουρανία Θεοδωρίδου.

Μπορείτε να απολαύσετε τα δύο θεατρικά του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης παρακάτω :

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.