Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Δραστηριότητα στον καλλωπισμό του οικήματος ‘Κεχαγιά’



 

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια έντονη δραστηριότητα στον καλλωπισμό του οικήματος Κεχαγιά, αλλά και ένα χθεσινό (17-04-2023) δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας ptolemais-post.gr, μας βάλανε σε σκέψεις και προβληματισμό.

Ο ευεργέτης Γεώργιος Κεχαγιάς διέθεσε την περιουσία του στον Δήμο Πτολεμαΐδας (που από την διαχείριση της) θα δίδονται χρηματικά ποσά σε αριστούχους μαθητές και φοιτητές.  Από πληροφορίες που έχουμε τελευταία χρονιά που δόθηκαν χρηματικά ποσά το 2018.

Από τα ακίνητα που ανήκουν πλέον στον Δήμο Εορδαίας, εκ των οποίων (δύο διαμερίσματα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη), θα έπρεπε με χρηστή διαχείριση να προκύπτουν έσοδα, ακούμε ότι το Ίδρυμα Κεχαγιά πάει για εκκαθάριση!!!!

Άλλοι μας είπαν ότι περιήλθε στην Περιφερειακή Αρχή και δεν ανήκει πλέον στον Δήμο Εορδαίας!!!!

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Επειδή ουδείς έχει το δικαίωμα να αδιαφορεί για την περιουσία του Δήμου.

Επειδή επί χρόνια υπάρχει πλήρης απαξίωση (και υπάρχουν και άλλα) περιουσιακών αξιών που ανήκουν στον Δήμο.

Είναι απαίτηση της κοινωνίας και των πολιτών, ο Δήμαρχος Εορδαίας να βγει και να απαντήσει σε όλα αυτά, με σοβαρά στοιχεία και όχι του στιλ που εδώ και καιρό εφαρμόζει

«ο Δήμαρχος δεν γνώριζε τίποτε για το θέμα».

Θα περιμένουμε τις απαντήσεις του Δημάρχου άμεσα, διαφορετικά θα απαιτήσουμε την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για το θέμα.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ηλεκτρονική Διεύθυνση επικοινωνίας :

pro.pol.ptol.eor.gia.anap1@gmail.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.