Άλλο παιχνίδι η ρεβάνς



Σε αντίθεση με τα πρώτα ματς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ που ήταν πιο «κλειστά» περιμένω τις ρεβάνς να έχουν περισσότερα γκολ. Τα πρώτα αποτελέσματα έχουν διαμορφώσει καταστάσεις και οι ομάδες ξέρουν τι ζητάνε, οπότε δεν πάνε «επιφυλακτικά και βλέπουμε…».

Διαβάστε επίσης: Πόσο πληρώνει η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα; Δες εδω https://www.bookmakers.gr/58554/apodosi-protathliti-ellados-2023/

Πχ η Τσέλσι μετά την ήττα 2-0 στη Μαδρίτη δεν μπορεί να αφήσει ένα ημίχρονο και να ψάξει δύο γκολ στο δεύτερο. Δεν είναι η Ρεάλ ομάδα που λυγίζει τόσο εύκολα σε μικρό χρονικό διάστημα. Οπότε από νωρίς πρέπει να μπει με στόχο το γκολ. Τα μετόπισθεν, βέβαια, είναι άλλο κομμάτι. Η ανάγκη της να επιτεθεί θα αφήσει χώρους στους φιλοξενούμενους και οι Βινίσιους, Βαλβέρδε με την ταχύτητά τους και ο «killer» Μπενζεμά μπορούν να δημιουργήσουν καταστάσεις. Εδώ τα… είδε όλα από την Μπράιτον στο πρωτάθλημα, θα «κλειδώσει» τη Ρεάλ;

Η νίκη της Ρεάλ πριν από μία εβδομάδα ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Το 2-0 όμως όχι. Η Τσέλσι θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλο γκολ, όμως είχε καλές φάσεις και άξιζε κι αυτή -τουλάχιστον- ένα γκολ. Έκπληξη ως προς την ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά δύσκολα θα έχουμε. Όμως με το σκεπτικό που αναλύθηκε προηγουμένως περιμένω πιο «ανοιχτή» τη ρεβάνς, υψηλό σκορ και προερχόμενο όχι μόνο από τη μία πλευρά. Εξαιρετική η ενισχυμένη* απόδοση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram του Foxbet για ψαγμένα προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.