‘Κοζάνη Τόπος να Ζεις’: Εκδήλωση με θέμα «Ζούμε στην πόλη ή απλά υπάρχουμε; Άκουσέ μας!»



 

Πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τετάρτη με επιτυχία συγκέντρωση νέων στο γραφείο της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» με θέμα «Ζούμε στην πόλη ή απλά υπάρχουμε; Άκουσέ μας!». Διενεργήθηκε ένας πολύ ενδιαφέρον και ανοιχτός διάλογος με πολλά θέματα να αναδεικνύονται από τους συμμετέχοντες και προτάθηκαν λύσεις για έναν βιώσιμο και ελκυστικό Δήμο Κοζάνης που θα καταφέρει να κρατήσει τη νέα γενιά στον τόπο της αλλά και να προσελκύσει νέο κόσμο προσφέροντας τους επαγγελματικές ευκαιρίες, ποιότητα ζωής και προοπτική.
Η Δημοτική Κίνηση στηρίζει τους νέους έμπρακτα μέσω της λειτουργίας της η οποία προωθεί την συμμετοχή του καθενός χωρίς ηλικιακά κριτήρια και επετηρίδα και συμπεριλαμβάνοντας πολλές από τις ιδέες τους στο πρόγραμμα της για την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ποιότητα ζωής αλλά και την αξιοκρατία που φαίνεται να λείπει από την αυτοδιοίκηση.
Οι βασικές αρχές λειτουργίας της Δημοτικής Κίνησης για δύο θητείες σε διοικητικές θέσεις, για εναλλαγή και για αξιοκρατία, προωθούν τη συμμετοχή των νέων στα κοινά με ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης μακριά από κάθε ηλικιακό ρατσισμό.
Δείτε δηλώσεις των «πρωταγωνιστών» στο TopChannel εδώ:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.