Πολύνεκρη τραγωδία: Έξι νεκροί και πέντε βαριά τραυματίες στην Αλεξανδρούπολη



 

Έξι νεκροί και πέντε βαριά τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης δύο ΙΧ αυτοκινήτων στον Έβρο. Όλα συνέβησαν στο 598ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή, όταν το αυτοκίνητο Audi station wagon στο οποίο επέβαιναν 10 μετανάστες μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ο οποίος επέστρεφε από την εργασία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί τέσσερις επιβαίνοντες μετανάστες και ο οδηγός του αυτοκινήτου με τους μετανάστες.

Ο Έλληνας οδηγός του ΙΧ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του. Οι υπόλοιποι πέντε μετανάστες νοσηλεύονται στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, σε βαριά κατάσταση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το συμβάν εκτυλίχθηκε περί τις 08:30 η ώρα το πρωί του Μ. Σαββάτου. Ένας διακινητής μετέφερε με όχημα δέκα παράτυπους μετανάστες και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα όταν έγινε αντιληπτός από αστυνομικές δυνάμεις στον οικισμό της Μάκρης.

Μερικά χιλιόμετρα μακριά και στην προσπάθειά του να διαφύγει μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε για επτά χιλιόμετρα στα μισά της διαδρομής Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με έναν διερχόμενο ανυποψίαστο οδηγό.

alphafreepress.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πολύνεκρη τραγωδία: Έξι νεκροί και πέντε βαριά τραυματίες στην Αλεξανδρούπολη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.