Τελευταία ευκαιρία των ανέργων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ – Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



 

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους ανέργους ωφελούμενους της Δ.Υ.Π.Α ότι είναι η τελευταία ευκαιρία τους για το επίδομα των 1000€ και για το λόγο αυτό θα υλοποιήσει πρόγραμμα κατάρτισης στην Κοζάνη.

Οι Επιστημονικός και Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος Δεξιότητες στα λογιστικά φύλλα και την ανάλυση δεδομένων, κ.κ. Σινάτκας Ι. και Καπαγερίδης Ι. αντίστοιχα, μέλη Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνουν ότι το θα υλοποιήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην Κοζάνη.

Τα δια ζώσης μαθήματα (με φυσική παρουσία 70 ώρες) του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν στο Εργαστήριο Μεταλλευτικής Πληροφορικής και Εφαρμογών Μηχανικής Μάθησης του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων της Πολυτεχνικής Σχολής στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, στα Κοίλα Κοζάνης.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στην πλατφόρμα της Δ.ΥΠ.Α. ( http://voucher.gov.gr ) το πρόγραμμα, για τις περιορισμένες θέσεις, θα πρέπει να ακολουθήσουν με τη σειρά τα πιο κάτω βήματα :

1.      Εισέρχεστε στην πλατφόρμα https://voucher.gov.gr και επιλέγετε Επιλογή προγραμμάτων κατάρτισης από τους Άνεργους Ωφελούμενους. Θα σας ζητήσει Αυθεντικοποίηση Χρήστη με τα στοιχεία του TaxisNet.
2.      Επιλέγετε Θεματική Κατηγορία ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

3.     Επιλέγετε Θεματική υποκατηγορία ΒΑΣΙΚΕΣ ΨΗΦ. ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

4.      Επιλέγετε Τίτλος Προγράμματος Κατάρτισης ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

5.      Επιλέγετε Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινα (Προσοχή επειδή η έδρα του ΚΕΔΙΒΙΜ είναι στην Φλώρινα εμφανίζει αυτή και μόνο την πόλη. Ωστόσο το πρόγραμμα θα γίνει στην Κοζάνη)

6.      Επιλέγετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ με φορέα κατάρτισης το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Όταν ολοκληρώστε την επιλογή σας, επικοινωνήστε άμεσα με το voucherkastoria@gmail.com προκειμένου να κατοχυρώσετε θέση από τον περιορισμένο αριθμό που απέμειναν.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταρτιζόμενοι, μετά το πέρας του προγράμματος, θα πιστοποιηθούν από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης (Vellum), όπως προβλέπεται στη σχετική σύμβαση.

Επιπλέον, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι ωφελούμενοι αποκτούν  πιστοποιητικό κατάρτισης από το πιστοποιημένο με ISO 21001:2018 Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Αποκτούν δηλαδή τίτλο με το κύρος Πανεπιστημιακού Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό στην αγορά εργασίας.

Ερωτήματα μπορούν να υποβληθούν στην διεύθυνση email: voucherkastoria@gmail.com. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2467440009 και 2467440038.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος

Σινάτκας Ιωάννης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.