Ένα ακόμα βρε… Βαγγέλη



Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά είναι το ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες που απέχουν περίπου 200 χιλιόμετρα οι έδρες τους. Η Άντερλεχτ πραγματοποιεί τραγική πορεία στο πρωτάθλημα Βελγίου και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η ισοπαλία ημέρας;

Έκανε υπέρβαση στον προηγούμενο γύρο, αποκλείοντας τη Βιγιαρεάλ, μάλιστα τα κατάφερε χάρη στο διπλό που πήρε στην Ισπανία.

Εντυπωσιακή πρόκριση πήρε και η Άλκμααρ στους «16», αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Λάτσιο, την οποία κέρδισε μέσα-έξω. Αρχίζει και ξεκαθαρίζει η κατάσταση στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε χωρίς νίκη για τρεις αγωνιστικές, έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου και εισόδου στην τριάδα και πλέον στόχος της είναι να διατηρήσει την 4η θέση. Θεωρώ πιο πάνω στην ιεραρχία έχει μπει το Κόνφερενς Λιγκ, τής δίνεται η ευκαιρία να φτάσει σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2005 (τότε για το ΟΥΕΦΑ) και να διεκδικήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της.

Πιστεύω περισσότερο την Άλκμααρ απ’ ότι την Άντερλεχτ. Τη θεωρώ καλύτερη ομάδα και ικανή να πάρει θετικό αποτέλεσμα απόψε ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδό της. Για να επιβεβαιωθεί η πεποίθησή μου θα πρέπει να βοηθήσει ο Παυλίδης, ο οποίος σκόραρε στα 3 τελευταία ματς των Ολλανδών στο Κόνφερενς Λιγκ. Ποντάρισμα υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά και του Έλληνα επιθετικού. Ένα ακόμα βρε… Βαγγέλη (απάντηση στον Κώστα Φίλιο…).

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram του Foxbet για ψαγμένα προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.